Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Spustenie tokenov Catizen (CATI) na Binance Launchpool

Binance Launchpool, inovatívna platforma od poprednej globálnej kryptoburzy Binance, sa pripravuje na zavedenie podpory pre nový natívny token Catizen (CATI), ktorý je zasadený do herného robota s mačacou tematikou v rámci populárnej komunikačnej aplikácie Telegram. Tento krok predstavuje najnovší prírastok do rastúcej rodiny projektov Binance Launchpool, ktorý umožňuje používateľom získať nové tokeny prostredníctvom procesu známeho […]
Menej ako 1 min. min.

Binance Launchpool, inovatívna platforma od poprednej globálnej kryptoburzy Binance, sa pripravuje na zavedenie podpory pre nový natívny token Catizen (CATI), ktorý je zasadený do herného robota s mačacou tematikou v rámci populárnej komunikačnej aplikácie Telegram. Tento krok predstavuje najnovší prírastok do rastúcej rodiny projektov Binance Launchpool, ktorý umožňuje používateľom získať nové tokeny prostredníctvom procesu známeho ako „farming“.

Projekt Catizen sa odlišuje svojím zameraním na sociálnu zábavu a interaktivitu v rámci platformy Telegram, čo predstavuje zaujímavú syntézu herného sveta a kryptomenového priestoru. Catizen sa snaží zjednodušiť prístup k Web3 technológiám a mobilným platbám, čím mení spôsob, akým používatelia interagujú s decentralizovanými aplikáciami.

V období od 16. do 20. septembra 2024 budú mať používatelia možnosť uzamknúť svoje Binance Coin (BNB) a stablecoin First Digital USD (FDUSD) v rámci Binance Launchpool, aby získali CATI tokeny prostredníctvom airdropu. Tento proces poskytuje používateľom jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou ekosystému Catizen ešte pred oficiálnym uvedením tokenu na trh, ktoré je naplánované na 20. septembra 2024.

Binance zároveň upozorňuje, že CATI token bude mať počiatočnú značku, ktorá je typicky aplikovaná na projekty s nižšou likviditou a potenciálne vyššou volatilitou. Toto je dôležité pre investorov, aby si boli vedomí možných rizík spojených s obchodovaním takýchto aktív. Aby sa zabezpečilo, že používatelia sú dostatočne informovaní o týchto rizikách, Binance vyžaduje, aby vlastníci aktív so seed tagmi absolvovali kvízy každých 90 dní.

Celkový počet CATI tokenov je stanovený na 1 miliardu, pričom 30,5% z nich bude dostupných v počiatočnej cirkulácii. Z tohto množstva je 90 miliónov CATI tokenov vyhradených ako odmeny pre účastníkov farming pools, s 76,5 miliónmi pridelenými pre BNB pool a 13,5 miliónmi pre FDUSD pool.

S blížiacim sa dátumom uvedenia na trh a súvisiacou možnosťou farmingu CATI tokenov sa očakáva zvýšený záujem a potenciálny cenový rast tohto nového aktíva. Tento fenomén je bežný pri nových tokenoch pridaných do Binance Launchpool, kde raný prístup a stimuly pre komunitu často vedú k zvýšenej aktivite a cenovým pohybom.

Záverom možno povedať, že pridanie Catizen do Binance Launchpool predstavuje vzrušujúci vývoj pre kryptomenovú komunitu, ktorá má záujem o inovatívne projekty a hľadá nové príležitosti v rámci decentralizovaného herného priestoru. S kombináciou populárnej platformy Telegram a gamifikácie ekonomiky pozornosti má Catizen potenciál prilákať širokú škálu používateľov a vytvoriť silný ekosystém založený na zábave a hodnote.

Príspevok Spustenie tokenov Catizen (CATI) na Binance Launchpool je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie