Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Srdcervoucí zpověď Willisovy manželky. Prozradila, jak diagnóza ovlivnila život celé rodiny

Emotivní video zaměřené na frontotemporální demenci sdílela Emma Hemingová v neděli na sociální síti Instagram. Zatímco mluvila o zvyšování povědomí o nemoci, neopomněla zmínit, jak Willisův zdravotní stav ovlivnil jeho rodinu. ČTĚTE TAKÉ: Z Meghan má obavy i král, tvrdí expert. Odhalil, jak naštvala Alžbětu II. krátce před smrtí „Mám mnoho důvodů, proč o tom hovořím. […]
Menej ako 1 min. min.

Emotivní video zaměřené na frontotemporální demenci sdílela Emma Hemingová v neděli na sociální síti Instagram. Zatímco mluvila o zvyšování povědomí o nemoci, neopomněla zmínit, jak Willisův zdravotní stav ovlivnil jeho rodinu.

ČTĚTE TAKÉ: Z Meghan má obavy i král, tvrdí expert. Odhalil, jak naštvala Alžbětu II. krátce před smrtí

„Mám mnoho důvodů, proč o tom hovořím. Jedním z nich je, že pro mě a mou rodinu je to způsob, jak si vzít zpět naši sílu. FTD (frontotemporální demence, pozn. red.) nám naprosto změnila životy,“ svěřila se Hemingová, která se snaží být nemocnému manželovi maximální oporou. „Zároveň, že můžu být prospěšná dalším rodinám, nabíjí mě to a učinilo to tuto cestu snesitelnější,“ dodala manželka Bruce Willise, herce známého například z filmů Smrtonosná past či Můj soused zabiják.

Hollywoodský akční hrdina svádí boj s vysilujícími účinky demence, navíc trpí poruchou řeči afázií, například v září minulého roku jeho kamarád přítel Glenn Gordon Caron přiznal, že Willis nemůže komunikovat a popsal jeho tehdejší stav. Od té doby se ale nadále zhoršuje.

Tomu všemu v březnu 2022 předcházelo, že Bruce Willis prostřednictvím rodinného příspěvku na Instagramu ukončil kariéru herce. Rozhodl se tak učinit, protože mu byla diagnostikována právě afázie, neurologický stav ovlivňující schopnost komunikace, včetně řeči a porozumění. V únoru 2023 pak rodina ikonického herce přišla s další zdrcující zprávou. Willisův stav se zhoršil, nemoc postoupila do stádia frontotemporální demence neboli FTD.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak to vypadalo, když se Bruce Willis objevil na veřejnosti

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie