Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stačí 15 minút denne. Prvé výsledky sa dostavia po 2 týždňoch. Ovisnuté brucho zmizne

24.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Ri luck). S blížiacim sa letom sa čoraz viac žien snaží zlepšiť vzhľad svojho tela a dôraz kladú hlavne na brucho. Koža na ňom môže byť z rôznych dôvodov ochabnutá a ovisnutá. Ovisnutej pokožky sa môžete zbaviť pomocou jednoduchých a osvedčených trikov. Ako získať späť pevnosť pokožky po chudnutí […]
Menej ako 1 min. min.

24.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Ri luck).

S blížiacim sa letom sa čoraz viac žien snaží zlepšiť vzhľad svojho tela a dôraz kladú hlavne na brucho. Koža na ňom môže byť z rôznych dôvodov ochabnutá a ovisnutá. Ovisnutej pokožky sa môžete zbaviť pomocou jednoduchých a osvedčených trikov.

Ako získať späť pevnosť pokožky po chudnutí a pôrode?
Foto: Shutterstock/Ri luck

Ochabnutá a voľná koža na bruchu je estetický problém. Stretáva sa s ňou veľa žien, aj tých štíhlych. Ak chcete zlepšiť jej vzhľad bez pomoci skalpela, existujú jednoduché spôsoby. Môžete sa k nej dopracovať aj u Vás doma. Dôležitá je však dôslednosť a vytrvalosť.

Ako získať späť pevnosť pokožky po chudnutí a pôrode? Dôležitá je pravidelnosť

Pre mnohé ženy je ochabnutá koža na bruchu zdrojom komplexov. Najčastejšie vzniká v dôsledku zmien v tele. Sú nimi napríklad tehotenstvo alebo príliš rýchle chudnutie. Sedavý spôsob života zohráva taktiež svoju úlohu. S pribúdajúcimi rokmi pokožka stráca pružnosť a pevnosť. Vplyv na jej stav môže mať aj nadmerné opaľovanie, zdravotné problémy alebo nevhodná strava. To všetko nepriaznivo ovplyvňuje pokožku a nielen na bruchu. Ak chcete zlepšiť jej vzhľad, pravidelné posilňovanie a zmeny v stravovaní Vám v tom pomôžu. Začnite napríklad vypitím aspoň 2 litrov vody denne. Domáce ošetrenia Vám na druhej strane s ovisnutou pokožkou aspoň trochu pomôžu.

Ako sa zbaviť ovisnutej pokožky? Nájdite si čas na relaxáciu a starostlivosť

Pravidelnou masážou sa vaša pleť veľmi rýchlo zmení.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Účinný a zároveň jednoduchý spôsob je suché kefovanie tela. Zároveň má veľa výhod a nie len na pokožku. Zaobstarajte si poriadnu kefu s prírodnými štetinami. Každý deň venujte aspoň 15 až 20 minút chvíľke relaxu spojenej s ošetrovaním tejto časti tela. Masírujte zdola nahor a vždy v smere k srdcu. Kefu držte približne pod 45-stupňovým uhlom. Pravidelnou masážou sa vaša pleť veľmi rýchlo zmení. Ak máte akné, psoriázu, jazvy, kŕčové žily alebo sklon k praskaniu ciev, najskôr sa poraďte so svojím lekárom. Po domácom ošetrení je dobré vmasírovať do pokožky spevňujúcu kozmetiku.

Ako zlepšiť pevnosť pokožky na bruchu? Pohyb je dôležitý

Asi nikoho neprekvapí, že účinným spôsobom, ako zlepšiť pevnosť pokožky na bruchu, je cvičenie a pravidelná fyzická aktivita. Dôležité je precvičovanie celého tela a nie len jeho jednej časti. Namiesto toho, aby ste odcvičili 100 sed-ľah cvikov, je lepší poriadny tréning. Budú sa pri ňom stimulovať všetky svaly. Na internete je k dispozícii množstvo hotových programov a nemusíte si hneď kupovať permanentku do fitka. Každodenná dávka cvičenia v podobe chôdze, bicyklovania alebo dokonca chôdze po schodoch tiež pomáha. Pohyb Vás musí baviť. Nájdite si taký, ktorý vám nespôsobí nevoľnosť a problémy. Takto budete nielen dobre vyzerať, ale sa aj dobre cítiť. Rozdiel si všimnete okamžite.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Päť spôsobov, ako získať ploché brucho. Účinok si všimnete už po jednom týždni

Pilates – cvičenie pre každého! Zistite, ako vám môže pomôcť dosiahnuť vysnívanú postavu

The post Stačí 15 minút denne. Prvé výsledky sa dostavia po 2 týždňoch. Ovisnuté brucho zmizne appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie