Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stačí naliať do práčky toto a zápach zmizne. Vaše oblečenie už nebude smrdieť

Otvoríte bubon práčky a…. nepríjemný zatuchnutý zápach? Objavte najnovší spôsob, ako sa zbaviť zápachu z vašej práčky. Stačí skombinovať dve prísady, ktoré už pravdepodobne máte doma, a na nepríjemný zápach zabudnete. Ako vyčistíte svoju práčku? Existuje niekoľko účinných spôsobov, ako to urobiť. Čoraz častejšie siahame po prírodných čistiacich prostriedkoch, ako je jedlá sóda a ocot. […]
Menej ako 1 min. min.

Otvoríte bubon práčky a…. nepríjemný zatuchnutý zápach? Objavte najnovší spôsob, ako sa zbaviť zápachu z vašej práčky. Stačí skombinovať dve prísady, ktoré už pravdepodobne máte doma, a na nepríjemný zápach zabudnete.

Ako vyčistíte svoju práčku? Existuje niekoľko účinných spôsobov, ako to urobiť. Čoraz častejšie siahame po prírodných čistiacich prostriedkoch, ako je jedlá sóda a ocot. Tie môžete úspešne použiť na čistenie práčky. Po skončení pracieho cyklu bude čistá a voňavá.

Existuje však ešte jeden patent, o ktorý sa podelila Basia Mika, populárna instagramistka. V jednom zo svojich nedávnych videí ukázala svoju metódu na zápach z práčky. Väčšinu potrebných ingrediencií už máte doma. Hneď na začiatku vás upozorňujeme – nie je to ocot ani sóda.

Ako čistíte svoju práčku vy?

Instagram je skutočnou zlatou baňou vedomostí o čistení. Tisíce používateľov sa delia o svoje osvedčené patenty, ako si usporiadať priestor alebo čistiace prostriedky v domácnosti. Jednou z takýchto osôb je Basia Mika, zverejňujúca príspevky ako @basia.mikaa, ktorá nazbierala viac ako 23 000 sledovateľov. Na svojom kanáli ukazuje, ako rýchlo a efektívne upratať svoj byt.

V jednom zo svojich najnovších videí ukázala osvedčený spôsob, ako dostať zápach z práčky. Použila len dve ingrediencie – prostriedok na pranie a kyselinu citrónovú. Začala tým, že každý kút práčky vyčistila handričkou s prostriedkom na umývanie riadu.

Tú potom naliala do čistého bubna a pridala do nej kyselinu citrónovú. Kyselina citrónová má dezinfekčný a dezinfekčný účinok. Odstraňuje zväzky húb a plesní. Nakoniec zapla práčku a nastavila program na najvyššiu možnú teplotu. Keď skončila pranie, bubon bol čistý a voňavý. „Milujem takéto tipy“, „rady ohniváka“. – čítame v komentároch. Toto je jednoduchý spôsob, ako sa zbaviť zápachu z práčky.

Čím nahradiť kyselinu citrónovú?

Kyselina citrónová je dostupná v každom obchode. Balenie stojí približne 1 PLN, ale oplatí sa kúpiť viac, pretože tento výrobok je vhodný na čistenie väčšiny povrchov v dome. Kilogram kyseliny citrónovej stojí približne 2 eura a dá sa kúpiť online.

Čím môžem nahradiť kyselinu citrónovú? Môžete použiť citrónovú šťavu, ktorá však pôsobí šetrnejšie ako kyselina. Namiesto citrónovej šťavy môžete použiť ocot. Ocot má antibakteriálne, protiplesňové a bieliace účinky. Majte však na pamäti, že zanecháva zvláštny zápach, ktorý po niekoľkých minútach zmizne. Ak ho chcete neutralizovať, pridajte do octu asi tucet kvapiek obľúbeného vonného oleja a na nepríjemný zápach zabudnete.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie