Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stačí pár eur a vaše nohy budú vyzerať ako po návšteve kozmetického salónu. Hladké a príjemné na dotyk

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/mikeforemniakowski). Ak sú vaším problémom suché a popraskané päty, určite vyskúšajte tento výrobok z lekárne. Na suchú pokožku pôsobí senzačne a má upokojujúci a hydratačný účinok. Vaše nohy budú hladké a príjemné na dotyk, ako po návšteve kozmetického salónu. Rýchle domáce ošetrenia sa môžu ukázať ako dôležité.Foto: shutterstock.com/mikeforemniakowski V […]
Menej ako 1 min. min.

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/mikeforemniakowski).

Ak sú vaším problémom suché a popraskané päty, určite vyskúšajte tento výrobok z lekárne. Na suchú pokožku pôsobí senzačne a má upokojujúci a hydratačný účinok. Vaše nohy budú hladké a príjemné na dotyk, ako po návšteve kozmetického salónu.

Rýchle domáce ošetrenia sa môžu ukázať ako dôležité.
Foto: shutterstock.com/mikeforemniakowski

V lete a na jar venujeme viac pozornosti vzhľadu našich nôh a snažíme sa zabrániť ich nadmernému vysušovaniu a zrohovateniu. Preto sa oplatí vyskúšať výrobky, ktoré pomáhajú intenzívne hydratovať a vyživovať suchú a popraskanú pokožku. Rýchle domáce ošetrenia sa môžu ukázať ako dôležité.

Pár eur a nohy mäkké ako po návšteve kozmetického salónu

Dobrým spôsobom, ako zmierniť problém s popraskanými pätami, môže byť klasický aspirín. Jednoducho rozdrvte a zmiešajte dve tablety a 100 ml salicylového liehu, kým sa nerozpustia. Takúto zmes nechajte v uzavretej nádobe pôsobiť 2 – 3 dni. Po uplynutí tejto doby namočte gázu alebo obyčajný vatový tampón a obväz priložte na suché päty. Najlepšie je nechať takýto obklad cez noc. Ráno si jednoducho umyte nohy vlažnou mydlovou vodou a naneste ľahký krém na nohy.

Dobrým spôsobom, ako zmierniť problém s popraskanými pätami, môže byť klasický aspirín.
Foto: shutterstock/Irin Fierce

Vitamínová masť obnovuje poškodené päty. Hĺbkovo hydratuje a regeneruje pokožku

Masť s vitamínom A je dobre známy výrobok, ktorý sa okrem iného používa na suchú pokožku, popáleniny alebo odreniny. Ako sa ukázalo, výborne funguje aj na suché a popraskané päty. Stačí, ak si večer do chodidiel votriete malé množstvo prípravku. Nezabudnite však, že dôležitá je pravidelnosť.

Biely jogurt hydratuje a poskytuje úľavu. Je to skvelá voľba na regeneráciu suchých nôh

Zaujímavou možnosťou je aj klasický biely jogurt, ktorý je skvelý na hydratáciu a výživu suchej pokožky. Jednoducho si ho natrite na nohy a nechajte pôsobiť 20-30 minút. Po uplynutí tejto doby si pokožku umyte ako zvyčajne. Biely jogurt totiž cenné zložky, ktoré podporujú rekonštrukciu a regeneráciu poškodenej epidermy.

Biely jogurt je skvelý na hydratáciu a výživu suchej pokožky.
Foto: shutterstock/olepeshkina

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Popraskané päty sú minulosťou. Domáce SPA len za 1 euro

Do čoho si namočiť nohy? Pridajte toto korenie do misky s vodou. Po 15 minútach zmizne pocit „ťažkých nôh“

The post Stačí pár eur a vaše nohy budú vyzerať ako po návšteve kozmetického salónu. Hladké a príjemné na dotyk appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie