Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stačilo málo, a už by nežil. Trumpovi zachránila pri sobotňajšom atentáte život stotina sekundy.

Butler, štát Pensylvánia, sobota podvečer. Bývalý americký prezident Donald Trump prichádza na pódium v areáli Butler Farm Show Grounds, kde má vystúpiť pred svojimi voličmi. Hrá americká hudba, Trump má na hlave svoju typickú červenú šiltovku s nápisom Make America Great Again. Rozvášnení ľudia mávajú transparentmi so sloganmi ako Joe Biden, máte padáka! či TRiUMPhant, […]
Menej ako 1 min. min.

Butler, štát Pensylvánia, sobota podvečer. Bývalý americký prezident Donald Trump prichádza na pódium v areáli Butler Farm Show Grounds, kde má vystúpiť pred svojimi voličmi. Hrá americká hudba, Trump má na hlave svoju typickú červenú šiltovku s nápisom Make America Great Again. Rozvášnení ľudia mávajú transparentmi so sloganmi ako Joe Biden, máte padáka! či TRiUMPhant, ste prijatý!

Je presne 18 hodín, 19 minút. Trump práve verbálne útočí na svojho pravdepodobného rivala v novembrových prezidentských voľbách Joe Bidena a ostro kritizuje jeho migračnú politiku. „Táto šípka ukazuje najnižšiu mieru nelegálnej migrácie v zaznamenanej histórii našej krajiny. Potom ju prevzal najhorší prezident v histórii… A pozrite sa, čo sa stalo,“ povie, keď jeho prejav náhle preruší niekoľko výstrelov. Trump sa chytí za ucho a vrhne sa na zem. Po dvoch sekundách ho svojimi telami prikryjú agenti v tmavých oblekoch a slnečných okuliaroch. V dave vypukne panika, následne sa ozve niekoľko ďalších výstrelov. Po niekoľkých ďalších okamihoch Trump vstáva v pevnom obkľúčení agentov, ktorí ho chránia vlastnými telami. Odchádzajú do bezpečia, s krvou, ktorá mu zo zraneného ucha steká po tvári, však ešte stihne odhodlane ukázať svojim priaznivcom zovretú päsť. 

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 64% na dočítanie.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie