Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stará mama hovorievala, že je to „účes na chlapca“. Tento ikonický strih je opäť v obľube. Skvele zoštíhľuje tvár

1.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/coka). Tento účes milujú hollywoodske hviezdy. Odoláva veku a je ideálny na leto. Komu pristane buzz cut? Tento strih je jedným z najobľúbenejších účesov tohto roka. Vyberte si odvážny vzhľad a nebudete ľutovať. Tento účes milujú hollywoodske hviezdy. Odoláva veku a je ideálny na leto. Komu pristane buzz cut? […]
Menej ako 1 min. min.

1.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/coka).

Tento účes milujú hollywoodske hviezdy. Odoláva veku a je ideálny na leto. Komu pristane buzz cut? Tento strih je jedným z najobľúbenejších účesov tohto roka. Vyberte si odvážny vzhľad a nebudete ľutovať.

Tento účes milujú hollywoodske hviezdy. Odoláva veku a je ideálny na leto. Komu pristane buzz cut?
Foto: shutterstock/coka

Jednoduchý, nekomplikovaný a krátky strih je strih buzz cut. Tento účes sa hodí pre mladšie aj staršie ženy. Je ideálny pre tých, ktorí sa neboja radikálnych zmien. Rozhodli sa preň Emma Watson, Cara Delevingne, Natalie Portman a Kristen Stewart.

Komu sa najlepšie hodí buzz cut? Účes nie pre každý typ tváre

Krátke dámske účesy nemusia byť nudné. Strih pixie, bob a mullet boli v posledných rokoch populárne, ale pomaly sa stávajú minulosťou. Ak chcete moderný účes, vyberte si buzz cut. Tento účes je ideálny na leto, nevyžaduje si hodiny úpravy a stále je elegantný.

Buzz cut sa hodí pre ženy so symetrickou tvárou a hlavou, pretože krátky strih môže zvýrazniť nedokonalosti. Dobre sa hodí aj na tváre s oválnym alebo podlhovastým typom. Nebude vyhovovať tým, ktorí majú širokú tvár a zvýraznené lícne kosti.

Aký účes na leto? Krátke účesy 2024 nie sú len o buzz cut. Obľúbenosť c-cut rastie

Ak sa nechcete rozhodnúť pre takýto radikálny strih, zvoľte c-cut, strih s voľnou ofinou, ktorá padá cez tvár, a vlasy po plecia v tvare písmena „C“.

Je to skvelý účes pre ženy s redšími vlasmi, pretože opticky dodáva objem. Účes je k dispozícii s ofinou na čele alebo s cestičkou. Tento účes si zvolila okrem iných aj Lucy Hale, ktorá v televíznom seriáli „Roztomilé mrchy“ vystupuje ako Aria Montgomery.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

TOP 5 šiat na dovolenku. Budete v nich chodiť celý výlet

Striháte si vlasy doma? Touto metódou môžete ušetriť stovky!

The post Stará mama hovorievala, že je to „účes na chlapca“. Tento ikonický strih je opäť v obľube. Skvele zoštíhľuje tvár appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie