Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Štátna volebná komisia oznámila oficiálne výsledky volieb: Najväčšiu podporu získali PS a Smer

www.slovanskenoviny.sk/rss Štátna volebná komisia o 23:00 ohlásila oficiálne výsledky volieb do Európskeho parlamentu. Najväčšiu podporu získali Progresívne Slovensko a Smer. Tretie je hnutie Republika. Do europarlamentu sa dostali aj kandidáti za Hlas-SD a KDH. Účasť v eurovoľbách dosiahla 34,38 percenta. Kto sú noví europoslanci? Poslancami v Európskom parlamente (EP) za Slovensko sa stali Ľudovít Ódor, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Štátna volebná komisia o 23:00 ohlásila oficiálne výsledky volieb do Európskeho parlamentu. Najväčšiu podporu získali Progresívne Slovensko a Smer.

Tretie je hnutie Republika. Do europarlamentu sa dostali aj kandidáti za Hlas-SD a KDH. Účasť v eurovoľbách dosiahla 34,38 percenta.

Kto sú noví europoslanci?

Poslancami v Európskom parlamente (EP) za Slovensko sa stali Ľudovít Ódor, Ľubica Karvašová, Martin Hojsík, Veronika Cifrová Ostrihoňová, Michal Wiezik, Lucia Yar (všetci Progresívne Slovensko), Monika Beňová, Katarína Roth Neveďalová, Judita Laššáková, Erik Kaliňák, Ľuboš Blaha (všetci Smer-SD), Milan Uhrík, Milan Mazurek (obaja Republika), Miriam Lexmann (KDH) a Branislav Ondruš (Hlas-SD). Vyplýva to z oficiálnych výsledkov, ktoré v nedeľu zverejnila Štátna komisia pre voľby a kontrolu financovania politických strán.

ereport.sk

Príspevok Štátna volebná komisia oznámila oficiálne výsledky volieb: Najväčšiu podporu získali PS a Smer je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie