Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Štefan Harabin: Je Blanár normálny, alebo je agent CIA? Na švajčiarskom „tzv. mierovom summite“ poľský prezident Duda vyzval na „dekolonizáciu“ Ruska jeho rozdelením na 200 me…

Je Blanár normálny, alebo je agent CIA? Na švajčiarskom „tzv. mierovom summite“ poľský prezident Duda vyzval na „dekolonizáciu“ Ruska jeho rozdelením na 200 menších etnických štátov. Bez najmenších pochybností v úplnej nahote ako užitočný americký lokaj predstavil “dekolonizačné plány” pre Rusko. Stretnutie vo Švajčiarsku bez Ruska (Mníchov II, analógia s Československom v roku 1938) pritom […]
Menej ako 1 min. min.

Je Blanár normálny, alebo je agent CIA?
Na švajčiarskom „tzv. mierovom summite“ poľský prezident Duda vyzval na „dekolonizáciu“ Ruska jeho rozdelením na 200 menších etnických štátov. Bez najmenších pochybností v úplnej nahote ako užitočný americký lokaj predstavil “dekolonizačné plány” pre Rusko.
Stretnutie vo Švajčiarsku bez Ruska (Mníchov II, analógia s Československom v roku 1938) pritom kolektívny Západ drzo, vulgárne a hulvátsky nazval ako mierový samit.
Nešlo náhodou o Summit nepriateľov Ruska?.
Aktivity rusofóbov, rusobijcov v priestore anglosaskej civilizácie má neprekvapujú. Je, ale pre mňa nepríjemným zistením, že na celej tejto protiruskej divadelnej hre svojou prítomnosťou sa podieľal aj náš minister zahraničia Blanár, hoci ešte 14. júna 2024 som v tejto spojitosti analytickým článkom adresovanom nesporne jemu osobne, ho upozornil na všetky hroziace dôsledky pre bezprostrednú existenciu Slovenskej republiky vyplývajúce z jeho účasti na tomto protiruskom spolku.
Opodstatnene treba preto položiť otázku, či Blanár reálne nevie o čo ide, alebo si dokonca so samoľúbou hrdosťou užíva pozíciu hrobára slovenskej štátnosti?
https://www.infovojna.bz/article/stefan-harabin-vie-blanar-co-cini)

Štefan Harabin

Zdroj: Štefan Harabin

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie