Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Štefan Harabin: Telegram: Contact @kapitanspravodajstvo

Milí priatelia, pokiaľ je to pravda, voči tomuto svinstvu sa musíme rozhodným spôsobom zjednotene postaviť. 🆕 Zuzana Dolinková (Hlas) o transsexuáloch: “Riešime, aby si mohli zmeniť pohlavie aj v dokladoch. SNS a ani Smer nám nedali žiadne mantinely.” 🏳️‍🌈 Robert Fico vám to v roku 2021 povedal veľmi jasne, Smer nie je ani náhodou konzervatívou […]
Menej ako 1 min. min.

Milí priatelia,
pokiaľ je to pravda, voči tomuto svinstvu sa musíme rozhodným spôsobom zjednotene postaviť.
🆕 Zuzana Dolinková (Hlas) o transsexuáloch: “Riešime, aby si mohli zmeniť pohlavie aj v dokladoch. SNS a ani Smer nám nedali žiadne mantinely.” 🏳️‍🌈

Robert Fico vám to v roku 2021 povedal veľmi jasne, Smer nie je ani náhodou konzervatívou stranou. (https://t.me/Kapitannormalnost/272) (https://t.me/Kapitannormalnost/272)Len naivný blázon čaká od smeráckej vlády konzervatívnu politiku.

Ficova vláda teda, podľa slov Dolinkovej, nemá žiaden problém s presadením transsexuálnej agendy. Tesne pred voľbami mali silné reči o zastavení LGBT zvráteností a teraz ich aktívne pretláčajú. Bolo to obyčajné klamstvo na voličov. 🤡

Ministerka zdravotníctva popiera slová Tomáša Tarabu, že medicínsky štandard pre transsexualizmus zrušila, aby tak Petrovi Pellegrinimu zabezpečila podporu od SNS v prezidentských voľbách.

Ministerka zdravotníctva dnes zároveň tvrdí, že od SNS ani Smeru nemá pri riešení témy úradnej zmeny pohlavia pre pacientov s transsexualizmom žiadne mantinely.

„Nemáme od koaličného partnera žiadne mantinely, snažíme sa odbornosť dať do súladu s praxou,“ uviedla v rozhovore pre internetový portál.

Šéfka zdravotníctva zopakovala, že zrušila štandardný terapeutický postup napriek tomu, že sa plne stotožňuje s tým, ako ho odborníci napísali.

Zuzana Dolinková vidí už len technické problémy. Ministerstvo vnútra musí podľa jej slov vyriešiť problém s matrikami a rezort spravodlivosti so zápisom v registroch. Po odstránení týchto problémov očakáva, že proces úradnej zmeny pohlavia sa zefektívni a „ľudia sa dostanú k zmene, ktorú požadujú“.
Zdroj (https://www.postoj.sk/157023/Dolinkova-riesime-aby-transsexuali-mohli-mat-zmenu-pohlavia-zapisanu-v-dokladoch-sns-to-neblokuje)

➡️ https://t.me/kapitanspravodajstvo

Telegram: Contact @kapitanspravodajstvo

Zdroj: Štefan Harabin

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie