Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stojí menej ako 2 eurá a okamžite vás zbaví kruhov pod očami. Táto domáca metóda prináša skvelé výsledky!

3.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev). Kruhy pod očami sú pomerne častým problémom, najmä ráno. Skôr ako siahnete po drahej kozmetike, možno by ste mali vyskúšať niektoré domáce prostriedky. Účinok vás môže skutočne prekvapiť! Domáce prostriedky na kruhy pod očami sú na nezaplatenie.Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev Tmavé kruhy pod očami sa môžu z času na […]
Menej ako 1 min. min.

3.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev).

Kruhy pod očami sú pomerne častým problémom, najmä ráno. Skôr ako siahnete po drahej kozmetike, možno by ste mali vyskúšať niektoré domáce prostriedky. Účinok vás môže skutočne prekvapiť!

Domáce prostriedky na kruhy pod očami sú na nezaplatenie.
Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev

Tmavé kruhy pod očami sa môžu z času na čas objaviť u každého, bez ohľadu na vek, farbu pleti alebo typ pokožky. Sú častým problémom, ktorý môže spôsobiť, že tvár vyzerá unavene a depresívne. Okrem špecializovanej kozmetiky si môžete overiť, ako fungujú jednoduché a účinné domáce prostriedky. Dokážu rýchlo obnoviť svieži a žiarivý vzhľad. Okrem toho, že fungujú je tu aj ďalšia veľká výhoda, stoja drobné!

Domáce prostriedky na kruhy pod očami. Studené obklady

Veľmi jednoduchým spôsobom je prikladanie studených obkladov pod oči. Namočené odličovacie tampóny alebo kovové lyžičky stačí ochladiť a následne vykonať jemnú masáž. Týmto spôsobom zlepšujete cirkuláciu v tejto oblasti. Končekmi prstov jemne masírujte pokožku pod očami, pohybujte sa od vonkajšieho k vnútornému kútiku oka. Relaxačný efekt je zaručený! Určite sa však oplatí dať šancu aj inej metóde, známej už v starovekej Ázii.

Starodávna metóda so skvelými výsledkami. Stačí uvariť čaj

Táto lacná vec z kuchyne vás zbaví kruhov pod očami. Funguje lepšie ako drahý krém!
Foto: shutterstock/puhhha

Stojí menej ako 2 eurá a ponúka senzačné ošetrenie kruhov pod očami. Toľko približne stojí balenie vrecúšok zeleného čaju. Zelený čaj je bohatý na antioxidanty a protizápalové látky, ktoré zabraňujú vzniku opuchov pod očami. Zelený čaj aplikovaný na očné viečka zosvetľuje pokožku a zmierňuje opuchy. Teplo pôsobí na oči upokojujúco a má veľmi príjemný účinok. Najskôr si čaj uvarte, potom počkajte, kým čajové vrecúško trochu vychladne, a potom ho priložte na kruhy pod očami asi na 15 minút. Táto lacná domáca metóda je veľmi obľúbená a účinná a relatívne bezpečná, hoci je vhodné overiť si, či nálev nespôsobuje napríklad alergickú reakciu na ruke.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Už nie stovky, ale 1 euro! Tento domáci spôsob na tmavé kruhy a vačky pod očami dokáže zázraky. Účinok? Wow!

Bleskovo odstráňte tmavé kruhy pod očami. Jednoduchá metóda, ktorá nevyžaduje drahé krémy

The post Stojí menej ako 2 eurá a okamžite vás zbaví kruhov pod očami. Táto domáca metóda prináša skvelé výsledky! appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie