Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Strana Hlas-SD verí, že všetci zvolení europoslanci budú reprezentovať najmä záujmy Slovenska

Strana Hlas-SD tiež zdôraznila potrebu plne rešpektovať výsledky volieb, a to v kontexte politickej situácie posledných mesiacov.
Menej ako 1 min. min.

10.6.2024 (SITA.sk) – Strana Hlas-SD rešpektuje výsledky volieb do Európskeho parlamentu (EP). Hlas tiež verí, že všetci zvolení europoslanci budú reprezentovať najmä záujmy Slovenska.

Strana tiež vo svojej reakcii na výsledky eurovolieb poďakovala všetkým, ktorí prišli k volebným urnám. „Osobitne však ďakujeme všetkým voličom Hlasu, že nám umožnili získať v našich prvých európskych voľbách zastúpenie v Európskom parlamente a zaradiť sa tak medzi štyri súčasné parlamentné strany zo siedmich, ktorým sa to podarilo,“ uviedol predseda Hlasu Matúš Šutaj Eštok.

Strana Hlas-SD tiež zdôraznila potrebu plne rešpektovať výsledky volieb, a to v kontexte politickej situácie posledných mesiacov. „Nikdy nebudeme spochybňovať výsledky slobodných a demokratických volieb. Nikdy nebudeme urážať voliča ktorejkoľvek strany za jeho suverénne rozhodnutie. A nikdy nebudeme po voľbách dávať priestor akýmkoľvek urazeným emóciám. Naopak, vždy budeme s pokorou rešpektovať verdikt občanov a vyzývame na to aj všetky ostatné politické strany,“ uviedol Šutaj Eštok.

Viac o téme: Voľby do Európskeho parlamentu 2024

>>> Online (minúta po minúte): Eurovoľby 2024 na Slovensku

Viac k témam: Predseda strany Hlas-SD, Voľby do Európskeho parlamentu (eurovoľby) 2024
Zdroj: SITA.sk – Strana Hlas-SD verí, že všetci zvolení europoslanci budú reprezentovať najmä záujmy Slovenska © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie