Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stratég růstu Google odhaluje manipulaci vyhledávačů Google pro kampaň Kamaly Harrisové (video)

Google – podobně jako jiné mainstreamové vyhledávače – je znám tím, že v USA manipulativně straní demokratům, což nyní přiznal i zaměstnanec této firmy v rozhovoru, který byl natáčen skrytou kamerou. O’Keefe Media Group v pondělí zveřejnila tajné video růstového stratéga Googlu, který odhaluje manipulaci vyhledávačů Google pro kampaň Kamaly Harrisové. Dakota Leazer odhalil, že […]
Menej ako 1 min. min.

Google – podobně jako jiné mainstreamové vyhledávače – je znám tím, že v USA manipulativně straní demokratům, což nyní přiznal i zaměstnanec této firmy v rozhovoru, který byl natáčen skrytou kamerou.

O’Keefe Media Group v pondělí zveřejnila tajné video růstového stratéga Googlu, který odhaluje manipulaci vyhledávačů Google pro kampaň Kamaly Harrisové.

Dakota Leazer odhalil, že Google aktivně spolupracuje s kampaní Kamaly Harrisové a manipuluje s reklamami ve vyhledávačích, aby ji zvýhodnil ve volbách v roce 2024.

Jak již bylo dříve oznámeno,  kampaň Harrisové upravila titulky zpráv pomocí reklam ve vyhledávání Google, aby to vypadalo, že hlavní zpravodajské kanály jako Reuters, CBS News, CNN, NPR a AP jsou na její straně.

Zatímco tyto hlavní zpravodajské kanály Harrisové vydělávají, její kampaň upravovala titulky zpráv bez souhlasu nebo vědomí médií.

V reklamách je uvedeno „sponzorováno,“ ale média text nezveřejnila. Příznivé titulky psala kampaň Harrisové.

Podle O’Keefe Media Group:

„Google ji v podstatě propagoval svou reklamní rétorikou, která byla velmi pro-Kamalu,“ připouští Dakota Leazer, růstový stratég společnosti Google, během tajného rande s novinářem OMG American Swiper.

Leazer odhaluje, že Google aktivně koordinuje kampaň Kamaly Harrisové a manipuluje s reklamami ve vyhledávačích, aby ji zvýhodnil ve volbách v roce 2024.

Vysvětluje: „Zdálo se, že to odkazuje na legitimní stránky pro publikování zpráv. Takže to vypadalo, že to byla reklama od PBS, ale ve skutečnosti to byla reklama na kampaň Kamaly, což uživatele přimělo věřit, že čtou nezaujaté zprávy z renomovaných zdrojů.“

Leazer také přiznává, že primárním cílem Googlu je generovat příjmy z reklamy prostřednictvím obsahu založeného na strachu, a vysvětluje:

„Myslím, že ta demografická skupina, která se nejvíce bojí, bude nejziskovější.“

Podle Leazera levice v současné době představuje nejustrašenější demografickou skupinu, což je důvod, proč Google prosazuje pro-Kamaliny narativy za účelem zisku, když vysvětluje: „Myslím, že právě teď je levice ustrašenější než pravice.“

Dále uvádí: „Všechno je to o podílu na ceně akcií,“ a odhaluje, že liberální zaujatost Googlu není jen politická, ale je spojena s finančním ziskem.

Dodává: „Myslím, že Google věří, že jedna strana jim umožní vydělat více peněz,“ čímž odhaluje ziskové motivy Googlu prostřednictvím politické manipulace.

Leazerovo přiznání odráží minulé mediální motivy, včetně tvrzení technického ředitele CNN Charlieho Chestera, že „strach prodává,“ což posiluje roli velkých technologií a médií při utváření veřejného vnímání prostřednictvím strachu a předsudků.

 

BREAKING: Google Growth Strategist Exposes Google’s Search Engine Manipulation for Kamala Harris Campaign, Revenue-Driven Political Bias

“Google was essentially promoting through its ads rhetoric that was very pro-Kamala,” admits Dakota Leazer (@dakotaleazer), a Growth… pic.twitter.com/5Sn3gU84be

— James O’Keefe (@JamesOKeefeIII) September 9, 2024

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie