Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Strawberry brunette. Jahodovo-čokoládová farba je hitom roku 2024

31.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/@dannaracqueldesigns). Strawberry brunette je jedným z najzaujímavejších trendov vo farbe vlasov na rok 2024. Kombinuje teplé hnedé tóny s jemnými akcentmi červenej a ružovej. Názov tejto farby pochádza z kombinácie slov „jahoda“ a „bruneta“, čo dokonale odráža jej sladko-horkú povahu. Povieme vám, komu táto farba pristane a ako ju […]
Menej ako 1 min. min.

31.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram/@dannaracqueldesigns).

Strawberry brunette je jedným z najzaujímavejších trendov vo farbe vlasov na rok 2024. Kombinuje teplé hnedé tóny s jemnými akcentmi červenej a ružovej. Názov tejto farby pochádza z kombinácie slov „jahoda“ a „bruneta“, čo dokonale odráža jej sladko-horkú povahu. Povieme vám, komu táto farba pristane a ako ju zladiť so správnym líčením.

Strawberry brunette je jedným z najnovších hitov vo farbení.
Foto: instagram/@dannaracqueldesigns

Strawberry brunette – aká je to farba?

Strawberry brunette je jedinečná a jemná zmes klasickej hnedej s teplými odtieňmi ružovej a červenej, ktoré pripomínajú farbu zrelých jahôd. Bude teda vyzerať dobre na jarno-letné obdobie. Táto kombinácia dodáva vlasom prirodzenú hĺbku a viacrozmernosť, takže nevyzerajú plocho.

Hlavným znakom tejto farby je jej sýtohnedý základ, ktorý je jemne popretkávaný akcentmi ružovej a červenej. Tieto ďalšie odtiene sú rovnomerne rozložené, čo umožňuje dosiahnuť teplý lesk bez toho, aby dominovala jedna farba. Jahodová bruneta je stredne hlboká farba, takže sa hodí k rôznym odtieňom pleti – nevytvára príliš výrazný kontrast a zároveň dosahuje jemný a módny akcent.

Aký odtieň si vybrať? Tu sú niektoré z najzaujímavejších:

Klasická strawberry brunette: ide o základný odtieň, ktorý sa vyznačuje stredne tmavou hnedou farbou s viditeľnými, ale jemne rozptýlenými červenoružovými odleskami. Tento odtieň je ideálny pre tých, ktorí hľadajú prirodzený vzhľad s nádychom sviežosti

teplá strawberry brunette: v tejto verzii prevládajú teplejšie tóny, ktoré môžu mať zlaté alebo medené odlesky. Je to vynikajúca voľba pre tých, ktorí majú teplý typ krásy a chcú zvýrazniť svoje opálenie a dodať pleti žiarivosť

vyblednutá jahodová bruneta: pre tých, ktorí uprednostňujú tlmenejší vzhľad, tento odtieň kombinuje hnedú s jemnejšími, menej intenzívnymi akcentmi červenej, čím vytvára vyváženejší efekt;

svetlá jahodová bruneta: tento variant je určený pre tých, ktorí chcú zosvetliť svoje vlasy a zároveň zachovať teplé tóny. V tomto odtieni sa hnedá farba kombinuje so svetlejšími jahodovými akcentmi, ktoré vlasom dodávajú žiarivý vzhľad;

tmavá strawberry brunette: vyznačuje sa intenzívnou tmavohnedou farbou so sýtymi červenými a ružovými tónmi, ktoré dodávajú vlasom bohatosť a definíciu.

Ako dosiahnuť efekt strawberry brunette na vlasoch?

Môžete pridať melíry v odtieňoch jahodovej hnedej pre jemný žiarivý výsledok alebo sa rozhodnúť pre plné farbenie pre jednotnejšiu a intenzívnejšiu farbu. Najlepšou možnosťou je však návšteva kaderníka, ktorý vám profesionálne vyberie správnu kombináciu farieb.

Komu vyhovuje strawberry brunette?

Farba vlasov strawberry brunette je veľmi univerzálna a môže vyhovovať mnohým, ale existuje niekoľko usmernení, ktoré pomôžu určiť, komu najviac vyhovuje:

Tón pleti: strawberry brunette sa najlepšie hodí k teplým tónom pleti. Kto má teplý odtieň pleti, napríklad zlatistý, broskyňový alebo krémový, pre toho bude táto farba dokonalým doplnkom jeho prirodzeného odtieňa pleti. Na druhej strane, túto farbu môžu nosiť aj osoby so studenými tónmi pleti, ale mali by si vybrať chladnejšie varianty s menším množstvom červenej.

farba očí: osobám so zelenými, zlatými alebo orieškovými očami bude obzvlášť slušať odtieň jahodovej brunety, pretože teplé odlesky vo farbe vlasov zvýraznia farbu dúhovky

prirodzená farba vlasov: táto farba vlasov je vhodná najmä pre ľudí s prirodzene tmavými vlasmi. Keďže základom tejto farby je hnedá, tmavovlásky si nemusia vlasy odfarbovať, čo je dobré pre zdravie ich vlasov

životný štýl a preferencie: táto farba môže vyžadovať pravidelnú údržbu a obnovovanie, aby sa zachovala jej intenzita a teplé odlesky. Ak však môžete často navštevovať kaderníka a pravidelne používať šampóny a kondicionéry na farbené vlasy, určite budete s výsledkami spokojné.

Strawberry brunette je farba pre tých, ktorí radi experimentujú a neboja sa vyjadriť svoj spôsob bytia prostredníctvom farby vlasov. Je skvelou voľbou pre ženy, ktoré chcú svojmu vzhľadu dodať nádych tepla a originality a zároveň si zachovať prirodzený charakter. Spája v sebe eleganciu a modernosť, takže sa uplatní v každom ročnom období.

Kto už nosí strawberry brunette?

Jahodová bruneta si získala popularitu medzi celebritami, ktoré často určujú nové módne a kozmetické trendy. Medzi celebrity, ktoré sa rozhodli pre toto sfarbenie, patrí Zendaya, americká herečka a speváčka, ktorá rada experimentuje so svojím vzhľadom.

Modelka a celebrita Kendall Jenner sa v tejto farbe objavila aj na prehliadkových mólach a na sociálnych sieťach. Týmto spôsobom zdôraznila svoju prirodzenú krásu a teplý tón pleti. Tento odtieň si zvolili aj Megan Fox, Dua Lipa a Bella Hadid, vďaka čomu sa jahodová bruneta stala jedným z módnych trendov aj v roku 2024.

Čo ide k strawberry brunettej farbe vlasov?

Farba strawberry brunette je nielen jedinečná farba vlasov, ale aj štýl, ktorý môžete zladiť s mnohými kúskami oblečenia a make-upu. Farba vlasov strawberry brunette sa hodí k teplejším odtieňom oblečenia, ako je béžová, hnedá, červená alebo bordová. Zaujímavý vzhľad tohto účesu môžete vytvoriť výberom oblečenia v zelených odtieňoch, ktoré krásne kontrastuje s jahodovými odleskami.

Pokiaľ ide o líčenie, strawberry brunette vám umožní experimentovať s rôznymi farebnými paletami. Teplé hnedé a ružové tóny farby vlasov umožňujú použiť jemné, prirodzené odtiene aj výraznejšie farby. Dobrou voľbou sú zlaté broskyňové očné tiene, rúže na líca a červené a ružové rúže, ktoré ladia s farbou vlasov.

V prípade doplnkov zvoľte šperky v teplých zlatých alebo medených tónoch. Dodajú iskru vlasom aj celému vzhľadu. Táto farba vlasov je dostatočne univerzálna na to, aby sa hodila na každú príležitosť. Budete vyzerať krásne na slávnostných udalostiach, v práci, na rodinných oslavách alebo na dovolenkových výletoch.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

„La petite bob“ dobýva kadernícke salóny. Tento jarný účes poteší dámy všetkých vekových kategórií

Generácia Z sa zbláznila do tohto účesu. „Vlčí strih“ výslovne zaplavuje ulice

The post Strawberry brunette. Jahodovo-čokoládová farba je hitom roku 2024 appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie