Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stredoveký trh kráľa Štefana V. otvoril turistickú sezónu na hrade Šariš!

S radosťou oznamujeme, že sme 1. mája úspešne otvorili turistickú sezónu na nádvorí hradu Šariš prostredníctvom stredovekého trhu kráľa Štefana V. Ako informuje mesto Veľký Šariš, tento jedinečný deň bol plný živej histórie a zábavy pre všetkých návštevníkov, ktorí si prišli užiť atmosféru tohto špeciálneho podujatia. Všetkým účinkujúcim ďakujeme za skvelú prácu a tvorbu autentickej […]
Menej ako 1 min. min.

S radosťou oznamujeme, že sme 1. mája úspešne otvorili turistickú sezónu na nádvorí hradu Šariš prostredníctvom stredovekého trhu kráľa Štefana V.

Ako informuje mesto Veľký Šariš, tento jedinečný deň bol plný živej histórie a zábavy pre všetkých návštevníkov, ktorí si prišli užiť atmosféru tohto špeciálneho podujatia.

Všetkým účinkujúcim ďakujeme za skvelú prácu a tvorbu autentickej stredovekej atmosféry, ktorú sme spoločne vytvorili pre našich návštevníkov. Veríme, že ste si tento slnečný deň na hrade Šariš užili spolu s nami.

Taktiež sa tešíme na vašu ďalšiu návštevu na nádvorí hradu počas mnohých nových podujatí, ktoré sme pre tento rok pripravili. Naša ponuka bude bohatá na kultúrne, historické a zábavné akcie, ktoré budú určite zaujímať celú rodinu.

Zostaňte s nami v kontakte, sledujte naše aktuality a udalosti, a užite si bohatú a pútavú turistickú sezónu na hrade Šariš.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie