Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Střelba v blízkosti Trumpa. Exprezident hrál zrovna golf, podle mluvčího je v bezpečí

„Prezident Trump je po střelbě v jeho blízkosti v bezpečí. V tuto chvíli žádné další podrobnosti,“ uvedl mluvčí Trumpovy kampaně Steven Cheung v prohlášení. Bývalý prezident hrál golf v Trump International Golf Clubu ve West Palm Beach. Podle obeznámeného zdroje bylo hřiště okamžitě uzavřeno, informuje CNN. „Zdroje uvedly, že Trump nikdy nebyl v nebezpečí,“ uvedl New York […]
Menej ako 1 min. min.

„Prezident Trump je po střelbě v jeho blízkosti v bezpečí. V tuto chvíli žádné další podrobnosti,“ uvedl mluvčí Trumpovy kampaně Steven Cheung v prohlášení. Bývalý prezident hrál golf v Trump International Golf Clubu ve West Palm Beach. Podle obeznámeného zdroje bylo hřiště okamžitě uzavřeno, informuje CNN.

„Zdroje uvedly, že Trump nikdy nebyl v nebezpečí,“ uvedl New York Post s odvoláním na bezpečnostní složky. Podle Tajné služby, která dohlíží na bezpečnost nejvýše postavených amerických činitelů a také bývalých prezidentů, je Trump po nahlášené střelbě v pořádku. Incident se vyšetřuje.

Trump je pro nadcházející prezidentské volby ve Spojených státech kandidátem Republikánské strany. V červenci se stal terčem atentátu na předvolebním mítinku, kde ho útočník zasáhl do ucha.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Harrisová uštědřila Trumpovi výprask, hodnotí debatu komentátoři CNN. Kde nastal zlom?

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie