Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

STRETNUTIE MINISTROV VNÚTRA V4 V LUXEMBURGU Včera večer sa v Luxemburgu konalo stretnutie ministrov vnútra krajín V4 pod záštitou českého predsedníctva. …

🇸🇰🇨🇿STRETNUTIE MINISTROV VNÚTRA V4 V LUXEMBURGU🇵🇱🇭🇺 Včera večer sa v Luxemburgu konalo stretnutie ministrov vnútra krajín V4 pod záštitou českého predsedníctva. ➡️ Diskutovalo sa o prioritách pre nadchádzajúce obdobie, ktoré zahŕňajú posilnenie ochrany vonkajších hraníc, efektívne návraty migrantov a udržanie bezproblémového fungovania Schengenského priestoru. 🚩 Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok zdôraznil potrebu zosúladenia vízovej politiky […]
Menej ako 1 min. min.

🇸🇰🇨🇿STRETNUTIE MINISTROV VNÚTRA V4 V LUXEMBURGU🇵🇱🇭🇺

Včera večer sa v Luxemburgu konalo stretnutie ministrov vnútra krajín V4 pod záštitou českého predsedníctva.

➡️ Diskutovalo sa o prioritách pre nadchádzajúce obdobie, ktoré zahŕňajú posilnenie ochrany vonkajších hraníc, efektívne návraty migrantov a udržanie bezproblémového fungovania Schengenského priestoru.

🚩 Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok zdôraznil potrebu zosúladenia vízovej politiky s krajinami západného Balkánu a otvoril debatu o využívaní extrateritoriálnych centier pre spracovanie žiadostí o azyl mimo EÚ. Situácia na našich hraniciach je pokojná, spoločné hliadky na slovensko-ukrajinskej hranici prinášajú pozitívne výsledky.

➡️ Diskusia sa venovala aj otázkam vnútornej bezpečnosti v kontexte ruskej agresie proti Ukrajine a ďalším aktuálnym témam.

➡️ Na záver stretnutia Česká republika symbolicky odovzdala predsedníctvo Poľsku.







Zdroj: Ministerstvo vnútra SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie