Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Studie prokázala souvislost mezi takzvaným mRNA očkováním a infarktem u dětí

Za skutečný zločin by mělo být považováno zejména podávání experimentálních mRNA injekcí dětem, které často neměly na vybranou, ale musely se podřídit rozhodnutí rodičů, mnohdy značně indoktrinovaných mediální i politickou propagandou. Zejména v zemích, kde injekce požadovaly některé školy či sportovní kluby, je poměrně vysoká proočkovanost i mezi nezletilými, což se týká například Německa. Problémem […]
3 min.

Za skutečný zločin by mělo být považováno zejména podávání experimentálních mRNA injekcí dětem, které často neměly na vybranou, ale musely se podřídit rozhodnutí rodičů, mnohdy značně indoktrinovaných mediální i politickou propagandou.

Zejména v zemích, kde injekce požadovaly některé školy či sportovní kluby, je poměrně vysoká proočkovanost i mezi nezletilými, což se týká například Německa.

Problémem je zejména injekce Pfizer, která u mladých lidí způsobuje myokarditidu či jiné srdeční problémy, včetně infarktů a s nimi spojených náhlých úmrtí.

16letý student z Brém šel během třídního výletu do Itálie v noci spát a druhý den ráno se neprobudil. V Lahru (Bádensko-Württembersko) dítě (9) zkolabovalo během tělocviku a zemřelo v důsledku „náhlé lékařské příčiny.“

Tyto dvě zprávy se ve středu objevily téměř současně a jsou to jen dva příklady mnoha podobných případů, které se v poslední době hromadí téměř děsivým způsobem.

Nová studie z Asie nyní poukazuje na to, že tyto případy velmi pravděpodobně souvisí s aplikací mRNA injekce Pfizer.

Tým z Hongkongské univerzity vedený Dr. Hing Wai Tsangem a Li Ka Shingem, velmi renomovanými výzkumníky v oblasti pediatrie a dorostového lékařství ve svých domovských zemích, si je jistý, že objevil mechanismus, který vede k myokarditidě u dětí ve výjimečně velkém počtu případů.

Podle zprávy „NK buňky (přirozené zabíječské buňky) hrají ústřední roli v rychlém nástupu akutní myokarditidy způsobené takzvanými mRNA vakcínami. Zánět srdečního svalu může vést k mrtvici a infarktu, které zase často stojí za náhlými a neočekávanými úmrtími.“

Autoři této studie již byli schopni prokázat, že zejména podávání mRNA vakcíny od společnosti BioNTech/Pfizer (BNT162b2) s sebou nese poměrně vysoké riziko akutní myokarditidy s propuknutím v těsných intervalech mezi očkováním.

Ve druhém kroku bylo nyní zkoumáno, proč se tento vedlejší účinek, který byl dříve zřídka pozorován u jiných očkování, vyskytoval v posledních letech tak často.

Hongkongští vědci zjistili, že „fyzicky vysoké koncentrace sérových cytokinů charakteristických pro NK buňky, včetně interleukinu-1ß (IL-1ß), interferonu a2 (IFN a2), IL-12 a IFN-y, byly pozorovány u pacientů s postvakcinační myokarditidou, u kterých bylo také zjištěno, že mají vysoké hladiny CD57+ NK buněk v krvi, což zase pozitivně korelovalo se zvýšenými koncentracemi srdečního troponinu T.“

Jednoduše řečeno to znamená, že výzkumníci byli schopni identifikovat výše uvedené markery jako typické charakteristiky myokarditidy vyvolané vakcínou a zjevně vykreslili opakující se obrázek.

Tyto dojmy přišly poté, co Dr. Patrick Ip, který pracuje jako pediatr na univerzitě v Hongkongu a je spoluautorem studie, zkoumal vzorky 60 dospívajících, kterým byla diagnostikována myokarditida krátce po očkování.

Výsledky těchto vzorků byly následně porovnány s krevním obrazem 10 očkovaných osob bez myokarditidy a 10 dalších kontrolních subjektů bez určitých onemocnění.

Již dříve bylo také známo, že riziko myokarditidy se zvyšuje opakovaným očkováním, a že zejména dospívající chlapci jsou postiženi častěji než dívky. Vědci byli schopni detekovat velmi vysoké sérové hladiny výše popsaných cytokinů, zejména v těchto skupinách.

Vzorky od dospívajících chlapců a opakovaně očkovaných subjektů navíc vykazovaly nápadně vysoké koncentrace buněk NK podskupiny CD57+ a hladiny tropotinu T.

Zejména s ohledem na očekávanou další distribuci mRNA vakcín autoři zdůrazňují zvláštní význam zjištění vyplývajících z jejich studie a vyzývají k „vývoji vylepšených mRNA vakcín s minimálními účinky aktivace NK.“

Kromě toho vyzývají lékaře, aby použití takových vakcín podrobněji zkoumali podle přísnějších kritérií a především případ od případu a aby pečlivěji sledovali všechny pacienty, kteří již v minulosti dostali alespoň jednu dávku takzvané mRNA vakcíny.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie