Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Studie: Zvýšené riziko epilepsie a apendicitidy u dětí po očkování proti COVID-19

Podávání experimentálních genových injekcí dětem byl zločin, za který by měly padat tresty. Zatímco dospělí se mohli sami rozhodnout, zda podlehnou tlaku a nastaví rameno experimentu, děti neměly na výběr. Pokud jejich „rodiče“ podlehli propagandě a nechali svému dítěti aplikovat experimentální injekci, pak jsou právě oni zodpovědní za případné vedlejší účinky, které se mnohdy mohou […]
Menej ako 1 min. min.

Podávání experimentálních genových injekcí dětem byl zločin, za který by měly padat tresty. Zatímco dospělí se mohli sami rozhodnout, zda podlehnou tlaku a nastaví rameno experimentu, děti neměly na výběr.

Pokud jejich „rodiče“ podlehli propagandě a nechali svému dítěti aplikovat experimentální injekci, pak jsou právě oni zodpovědní za případné vedlejší účinky, které se mnohdy mohou naplno projevit až po letech.

Jde o stejnou nezodpovědnost vůči vlastním potomkům jako v případě rodičů, kteří nyní nechávají v západních zemích stále častěji měnit pohlaví svých dětí – přesně v duchu stávající módy a trans propagandy.

Nová studie nyní odhalila zásadní zdravotní problémy, které dětem způsobují injekce takzvaných „vakcín“ AstraZeneca a Pfizer.

Děti, které dostaly vakcíny proti covidu-19 od společností AstraZeneca nebo Pfizer-BioNTech, čelily podle nové studie zvýšenému riziku epilepsie a zánětu slepého střeva.

Vědci také zjistili, že příjemci vakcíny Pfizer častěji trpěli demyelinizačním onemocněním nebo zánětem srdce.

Dr. Julia Hippisley-Coxová, profesorka klinické epidemiologie na Nuffieldově katedře primární zdravotní péče Oxfordské univerzity, a její kolegové, získali údaje z národní databáze o očkování proti COVID-19, úmrtnosti, hospitalizacích a infekcích COVID-19.

Chtěli se podívat na souvislost mezi vakcínami COVID-19 od společností AstraZeneca, Pfizer a Moderna s 12 výsledky, včetně stavu zánětu srdce zvaného myokarditida.

Z téměř 5,2 milionu obyvatel bylo 1,8 milionu dětí ve věku 5 až 11 let a 3,3 milionu dětí ve věku 12 až 17 let.

Zkoumaná data byla do 7. srpna 2022.

V primární analýze vědci zjistili, že děti ve věku 12 až 17 let, které dostaly vakcínu společnosti Pfizer, byly vystaveny zvýšenému riziku myokarditidy, přičemž po první dávce došlo k dalším třem případům na milion obyvatel oproti očekávané míře a po druhé dávce dalších pět případů na milion a po hospitalizaci s epilepsií o dalších 12 případů na milion po druhé dávce.

Ženy v této věkové skupině také čelily zvýšenému riziku demyelinizačního onemocnění po podání druhé dávky vakcíny.

Výzkumníci také identifikovali „podstatně zvýšené riziko hospitalizace s epilepsií“ u žen po podání první dávky vakcíny AstraZeneca, přičemž na milion dávek bylo hospitalizováno o 813 více pacientek s epilepsií, než se očekávalo.

Bylo prokázáno i zvýšené riziko zánětu slepého střeva po druhé dávce vakcíny, kdy se projevilo 512 nadměrných příhod na milion dávek.

I když u příjemců vakcíny Moderna nebyly zjištěny žádné nadměrné výskyty, studie postrádala schopnost odhalit statisticky významné problémy, protože vakcínu Moderna dostalo jen málo dětí ve Velké Británii. Dále nebyla zjištěna žádná zvýšená rizika těchto 12 problémů u dětí ve věku 5 až 11 let.

Sekundární analýza, která zahrnovala spárování některých příjemců vakcíny s neočkovanými dětmi, potvrdila zvýšené riziko hospitalizace s epilepsií u 12 až 17letých po očkování od společnosti Pfizer a zvýšené riziko těžkého alergického šoku a apendicitidy ve stejné věkové skupině po očkování společností Pfizer.

U nezletilých příjemců vakcín Moderna nebo AstraZeneca nebyla zjištěna žádná zvýšená rizika jakéhokoli výsledku. Ale ve studované skupině lidí ve věku 18 až 24 let bylo zjištěno zvýšené riziko řady stavů, včetně myokarditidy, imunitní nebo idiopatické trombocytopenie, epilepsie a akutní pankreatitidy.

Studie byla financována Národním institutem pro výzkum zdraví a péče pro výzkum primární péče. Několik autorů deklarovalo střet zájmů, včetně financování od společností Moderna a AstraZeneca. Mezi omezení patřilo spoléhání se na kódy přijetí do nemocnice a úmrtní listy.

Společnosti Pfizer, Moderna a AstraZeneca na žádosti o komentář nereagovaly.

Článek byl publikován v časopise Nature Communications.

Autoři i přes výše uvedené skutečnosti uvedli, že jejich zjištění „podporují příznivý bezpečnostní profil očkování proti COVID-19 pomocí mRNA vakcín u dětí a mladých lidí ve věku 5-17 let.“ Vakcíny společností Pfizer a Moderna využívají technologii messenger ribonukleové kyseliny (mRNA).

Dr. Hippisley-Cox, korespondenční autor studie, neodpověděl na žádost o komentář k této pozici. Autoři mimo jiné uvedli, jak zjistili, že neočkované děti čelí zvýšenému riziku některých výsledků, včetně multisystémového zánětlivého syndromu u dětí.

Udi Qimron, profesor na katedře klinické mikrobiologie a imunologie Telavivské univerzity, uvedl, že autoři nesprávně bagatelizovali rizika spojená s vakcínami.

„Není překvapivé, že někteří z autorů studie mají finanční vazby na společnosti Moderna a AstraZeneca a/nebo působili v různých poradních skupinách britské a skotské vlády pro COVID-19.

Jeden z autorů byl dokonce členem pracovní skupiny pro trombotickou trombocytopenickou oblast společnosti AstraZeneca a Společného výboru pro očkování a imunizaci. Střet zájmů je v tomto případě významný,“ řekl Qimrom.

„Je znepokojující, že respektované vědecké platformy jsou využívány k zakrývání chyb a provinění, zejména nátlaku a obrovského společenského tlaku na očkování malých dětí. To se nikdy nemělo stát,“ dodal.

„Je skličující vidět, jak vědecké časopisy spolupracují s takovými praktikami, což podkopává důvěru veřejnosti ve vědecký výzkum, zejména pokud se týká zdraví a bezpečnosti dětí.“

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie