Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stylisti dostávajú nekonečné žiadosti o takéto nechty. Ženské, módne, na jar a v lete 2024 ich nič neprekoná

12.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/fizkes). Aké nechty budú vládnuť v nasledujúcich mesiacoch? Žiadne prekvapenie, samozrejme, tie farebné, ale aké farby by ste si mali vybrať vy? Tu sú tri, ktoré sa dokonale hodia k aktuálnym trendom a vaše ruky budú vyzerať šialene, pozrite si ich. Aké nechty budú vládnuť v nasledujúcich mesiacoch?Foto: shutterstock/fizkes […]
3 min.

12.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/fizkes).

Aké nechty budú vládnuť v nasledujúcich mesiacoch? Žiadne prekvapenie, samozrejme, tie farebné, ale aké farby by ste si mali vybrať vy? Tu sú tri, ktoré sa dokonale hodia k aktuálnym trendom a vaše ruky budú vyzerať šialene, pozrite si ich.

Aké nechty budú vládnuť v nasledujúcich mesiacoch?
Foto: shutterstock/fizkes

Jar je v plnom prúde a počasie je v poslednom čase priam letné. Všetko kvitne a prebúdza sa, takže je dobré, aby sa toto podnebie odrazilo aj vo vašom šatníku. A nielen v šatníku. Je dobré zvoliť si trendové farby aj pri úprave nechtov. Tu sú tri tohtoročné top odtiene.

Tyrkysové nechty. Pocíťte letný vánok

Tyrkysová je farba, ktorú si každý spája s rajskou plážou a krištáľovo čistou vodou, a od toho je už len krôčik k letnej dovolenke. Je to farba manikúry, ktorá bude v nasledujúcich mesiacoch kraľovať.

Môžete si zvoliť jednoduché farbenie bez akejkoľvek kombinácie. Na druhej strane, ak máte trochu praxe alebo chodíte k manikérke, oplatí sa trochu experimentovať a odviazať sa. Skvelé budú napríklad akékoľvek motívy s mušľami alebo vlnovkami.

Fuksiové nechty. Najjarnejšia farba

Jednou z najobľúbenejších farieb jari je fuksiová. Je odvážna, pútavá a oživí každý štýl. Ak sa rozhodnete pre manikúru v tejto farbe, určite upútate pozornosť. A ešte lepšie vyzerá, keď sa vaša pokožka trochu opáli.

Samozrejme, s fuchsiovými nechtami sa najlepšie hodí akýkoľvek kvetinový vzor. Milovníčkam minimalistických nechtov naopak odporúčam klasický francúzsky štýl, kde bielu nahradí len výrazný odtieň ružovej.

Vresové nechty. Jemnosť pre špeciálne príležitosti

Nakoniec som nechala vresové nechty, ktoré sú ideálne na špeciálne príležitosti. Sú jemné, elegantné a zároveň mimoriadne jarné. Už minulý rok triumfovala žiarivá fialová a tento rok tomu nebude inak.

Vresová manikúra, podobne ako fuksiová manikúra, vyzerá skvele s kvetinovými ozdobami, ako sú nálepky alebo precízna kresba. Dobrou voľbou sú aj jemné ozdoby, ako sú vlnovky alebo bodky. Táto manikúra je ideálna na prijímanie alebo svadby.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto nechty sú jarným hitom. Manikérky ich robia každý deň. Každá chce ho mať

Aká manikúra pre krátke nechty? Lesklý efekt poteší vaše priateľky. Budú chcieť rovnaký

The post Stylisti dostávajú nekonečné žiadosti o takéto nechty. Ženské, módne, na jar a v lete 2024 ich nič neprekoná appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie