Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Stylistka mi povedala, aké farby na nechty si vybrať na leto 2024 – klasika sa snúbi s modernosťou

23.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels.com/Element5 Digital). Farby na nechty, ktoré budú kraľovať v lete 2024, možno s istotou zaradiť do kategórie klasiky. Tu sú štyri populárne trendy. Každý z nich poskytuje skvelú inšpiráciu pre originálny vzhľad na novú sezónu, pozrite si ich. Farby na nechty, ktoré budú kraľovať v lete 2024.Foto: pexels.com/Element5 Digital […]
Menej ako 1 min. min.

23.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels.com/Element5 Digital).

Farby na nechty, ktoré budú kraľovať v lete 2024, možno s istotou zaradiť do kategórie klasiky. Tu sú štyri populárne trendy. Každý z nich poskytuje skvelú inšpiráciu pre originálny vzhľad na novú sezónu, pozrite si ich.

Farby na nechty, ktoré budú kraľovať v lete 2024.
Foto: pexels.com/Element5 Digital

Kalendárne leto sa oficiálne začalo, takže je najvyšší čas pozrieť sa na trendy, ktoré budú vládnuť v blízkej budúcnosti. Tu by som sa chcela zamerať na trendy farby na nechty. Tu sú štyri hity, ktoré vám odporučí každá manikérka, aj tá moja na ne staví.

Farby na nechty na leto 2024: bezkonkurenčné neóny

Prakticky každý rok triumfujú všetky neónové farby. Takéto žiarivé odtiene sú ideálne pre opálenú pokožku, ktorá je v lete ľahko dostupná. Odporúčam zamerať sa najmä na limetkové a ružové odtiene. S týmito odtieňmi sa nemusíte nijako zdĺhavo zdobiť, stačí vám len ten najjednoduchší styling, ktorý zvládnete sami doma.

Holo nechty ideálne na festival. Je nemožné od nich odtrhnúť oči

Ďalšia manikúra, ktorá vyzerá veľmi pôsobivo, ale je jednoduchá na vykonanie. Reč je o holo nechtoch, ktoré dokážu meniť farbu v závislosti od uhla dopadu svetla. Vyžadujú si holografický peľ, ktorý sa následne spevní topperom. Jednoduchý, ale ohromujúci vzhľad je ideálny na festivalovú sezónu.

Pastelové farby sú vždy perfektné na nechty

Ďalšou letnou klasikou po neónových farbách sú pastelové odtiene. Zvyčajne vládnu tri – mätová, broskyňová a svetloružová. Pôsobia mimoriadne dievčensky a jemne. Na spestrenie môžete pridať aj ovocné alebo kvetinové vzory. Zaujímavou možnosťou je aj francúzsky vzhľad, pri ktorom klasický biely prúžok na konci nechtovej platničky nahradí pastelová verzia.

Nádych tmavších farieb. Dobre fungujú aj v lete

Hoci sa leto spája s jasnými a šťavnatými farbami, tento rok budú v kurze aj o niečo tmavšie odtiene. Mnohé ženy už teraz volia tmavé čerešňové alebo rôzne odtiene hnedej. Obe sú ideálne na každodenné nosenie. Obe sú ideálne na každodenné nosenie a dajú sa nosiť aj do práce alebo na obchodné stretnutia.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zabudnite na nudnú francúzsku a vybláznite sa na dovolenku. Dokonca aj vaša svokra nebude môcť odvrátiť zrak

Vložte 5 kusov do misky a zalejte ich vodou. Na produkty kúpené v obchode rýchlo zabudnete

The post Stylistka mi povedala, aké farby na nechty si vybrať na leto 2024 – klasika sa snúbi s modernosťou appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie