Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Štyri znamenia zverokruhu čaká v máji obdobie plné hojnosti. Kto je na zozname?

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/pathdoc). Druhá polovica mája sa pre štyri znamenia zverokruhu môže stať obdobím hojnosti. Tento mesiac môžu získať zvýšenie platu, prémie alebo iný finančný úspech. Zlatý máj pre štyri znamenia zverokruhu. Foto: shutterstock/pathdoc Finančný horoskop na druhú polovicu mája. Váhy Váhy sú pokojné a ohľaduplné a majú rady bezpečnosť. Tento mesiac […]
Menej ako 1 min. min.

10.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/pathdoc).

Druhá polovica mája sa pre štyri znamenia zverokruhu môže stať obdobím hojnosti. Tento mesiac môžu získať zvýšenie platu, prémie alebo iný finančný úspech.

Zlatý máj pre štyri znamenia zverokruhu. 
Foto: shutterstock/pathdoc

Finančný horoskop na druhú polovicu mája. Váhy

Váhy sú pokojné a ohľaduplné a majú rady bezpečnosť. Tento mesiac môžu Váhy očakávať priaznivý výsledok aj v právnych záležitostiach. Ak sa nejaký prípad ťahá už dlho, toto môže byť chvíľa, keď konečne nájdu pozitívny záver! Do cesty sa vám môžu postaviť sľubné investičné príležitosti, ktoré vám pomôžu viac zarobiť alebo ušetriť.

Dobrou voľbou na zabezpečenie finančnej stability môžu byť programy s pevným výnosom. Ku koncu mesiaca môžu existujúce investície začať prinášať zisky. Na Váhy čaká nečakaný úsmev osudu. Váhy môžu dostať dobré správy v práci. Mohlo by ísť o dlho očakávané zvýšenie platu alebo prémie. Stane sa to za vtipných okolností, ale malo by tam byť aj nejaké vzrušenie.

Finančný horoskop na druhú polovicu mája. Vodnár

Vodnári milujú peniaze a zo všetkého najradšej vidia, ako sa im váľajú na účte a ešte radšej vidia, ako sa množia. Vodnár rád šetrí a tento mesiac budete mať príležitosť byť hrdý na svoje vlastné rozhodnutia, práve čo sa týka šetrenia a hospodárenia s peniazmi. Môžete očakávať výrazné zisky z predchádzajúcich finančných transakcií alebo provízií. Dobré investície môžu posunúť vaše financie na úplne novú úroveň. Buďte však ostražití, pretože nečakané výdavky by mohli prekaziť vaše finančné plány. Vyhnite sa presviedčaniu o poskytovaní úverov, pretože by to mohlo viesť k finančným problémom v budúcnosti.

Finančný horoskop na druhú polovicu mája. Blíženci

Blíženci sú impulzívni a urobia všetko pre to, aby si vytvorili dobrý život. Radi si doprajú a uľahčujú si život, čo môže viesť k dieram v domácom rozpočte. Tento mesiac by však objavovanie nových spôsobov zarábania peňazí mohlo Blížencov priviesť do stavu, keď sa konečne budú cítiť finančne zabezpečení. Je možné, že sa dostavia výnosy z investičných programov, ktoré si pred časom dobre zvolili.

Stojí za to využiť toto šťastie, sledovať ho a poobzerať sa po ďalších príležitostiach na investovanie svojich peňazí. Pamätajte, milí Blíženci, že aj malé sumy, ale pravidelne odkladané, vám v budúcnosti prinesú dobré výnosy. Hľadajte bezpečné spôsoby sporenia a peniaze nikomu nepožičiavajte.

Finančný horoskop na máj. 
Foto: shutterstock/Dean Drobot

Finančný horoskop na druhú polovicu mája. Býk

Býk má rád luxus a peniaze. Má však rád aj istotu. Niekedy je pre neho ťažké zladiť tieto dve lásky – rád by míňal, ale zároveň mal zabezpečený tzv. finančný vankúš. Tento mesiac sa naučí nové spôsoby, ako lepšie hospodáriť so svojimi peniazmi. Je možné, že konečne na vlastné oči uvidí zisky zo svojich predchádzajúcich investícií a splatí niektoré svoje dlhy.

Pre Býka je okrúhla suma na sporiacom účte celkom príjemná, veď nič nepoteší Býka viac ako pohľad na vlastné peniaze, ktoré môže potenciálne minúť na radosti. Ľudia v znamení Býka by si však mali dávať pozor, aby svoje peniaze príliš nemíňali, pretože nedostatok peňazí ich veľmi znepokojuje a stres je to posledné, čo potrebujú. Radšej sa vyhýbajte impulzívnym nákupom, napríklad v obchodoch s oblečením – pre domáci rozpočet to neskončí dobre. Býci by sa tiež mali držať ďalej od akýchkoľvek „zlatých“ obchodov alebo rizikových investícií. Nie je to pre nich!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Znamenia zverokruhu, ktoré sa dožívajú vysokého veku. Ste na zozname?

Tieto tri znamenia zverokruhu sú prefíkané a dôvtipné

The post Štyri znamenia zverokruhu čaká v máji obdobie plné hojnosti. Kto je na zozname? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie