Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Sú lesklé ako želé a farbou pripomínajú želé fazuľky. „Jelly pink“ nechty sú na jar číslo jedna 

29.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ann Haritonenko). Máte radi želé? Alebo ste fanúšičkami želé fazuliek? Ak áno, táto manikúra je práve pre vás. „Jelly pink“ nechty sú veľmi jemné, ale výrazné. Majú cukríkovú farbu a krásne sa lesknú. Sú ideálne pre minimalistky a pre dámy, ktoré uprednostňujú svetlé odtiene. Módne nechty 2024. Inšpirujte sa! […]
Menej ako 1 min. min.

29.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Ann Haritonenko).

Máte radi želé? Alebo ste fanúšičkami želé fazuliek? Ak áno, táto manikúra je práve pre vás. „Jelly pink“ nechty sú veľmi jemné, ale výrazné. Majú cukríkovú farbu a krásne sa lesknú. Sú ideálne pre minimalistky a pre dámy, ktoré uprednostňujú svetlé odtiene.

Módne nechty 2024. Inšpirujte sa!
Foto: shutterstock/Ann Haritonenko

Rok 2023 jednoznačne patril Barbie a ružovej farbe. To však neznamená, že na túto farbu túto sezónu definitívne zabudneme. Naopak, veľmi obľúbené sú „jelly pink“ nechty, teda nechty pripomínajúce ružové želé alebo želé fazuľky. Sú jemné, minimalistické, a zároveň sa božsky trblietajú. Ak vás už nudia nude odtiene, určite tento štýl vyskúšajte.

Trendy nechty 2024. „Jelly pink“ nechty

Prírodná manikúra si získava čoraz viac žien. Upúšťame od výrazných neónových farieb a volíme laky v tlmených farbách, ktoré sa hodia ku každému oblečeniu. „Jelly pink“ nechty sú toho najlepším príkladom. Vyznačujú sa miernou priesvitnosťou. Tento efekt dosiahnete nanesením len jednej vrstvy laku namiesto niekoľkých. Potom ho spevnite dvoma vrstvami vrchného laku.

Nechty, ktoré pripomínajú ružové želé, majú jemne odrážať svetlo a vytvárať leský povrch. Snažte sa vybrať správny odtieň ružovej. Vyhnite sa fuksiovej, amarantovej a lososovej. Zvoľte svetlé farby: púdrovú, cukríkovú a Baker-Miller ružovú.

Nápady na letné nechty. Vyberte si ružovú manikúru

„Jelly pink“ nechty vyzerajú prirodzene a elegantne. Tento trend nie je módnym výstrelkom, pretože minimalistické štýly nikdy nevyjdú z módy. Dlhé roky boli číslom jeden baby boomer nechty a francúzska manikúra, a teraz prišiel na scénu nový elegantný vzhľad. Najväčšou výhodou tejto manikúry je, že nie je až tak vidno odrasty.

Odvážne dámy si môžu vybrať drobné ozdoby, ako sú kamienky alebo prach s dodatočným trblietavým efektom. Leto sa nezadržateľne blíži, takže ak sú pre vás klasické „jelly pink“ nechty príliš nudné, odviažte sa a pridajte trblietky či nálepky. 

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako si vyrobiť nechty baby boomer? Farebné zdobenie je horúcim trendom tejto sezóny! Sú potrebné 3 produkty

Pekné nechty na leto – 9 najnovších trendov. Niečo na dovolenku, svadbu a do kancelárie

The post Sú lesklé ako želé a farbou pripomínajú želé fazuľky. „Jelly pink“ nechty sú na jar číslo jedna  appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie