Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Sú veľmi jemné, no aj tak ich chce každá. Takéto nechty vám budú závidieť všetky kamarátky

16.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anton27). Jemné nechty sú odrazom nastupujúceho trendu. Ktoré vzory a farby sa hodia na každodennú eleganciu a špeciálne príležitosti? Pozrite si inšpirácie jemnej manikúry do práce aj mimo nej. Jemná elegantná manikúra na leto. Inšpirujte sa! Foto: shutterstock/Anton27 Manikúra je dôležitou súčasťou vášho imidžu. Vysiela špecifický odkaz o vašom […]
Menej ako 1 min. min.

16.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Anton27).

Jemné nechty sú odrazom nastupujúceho trendu. Ktoré vzory a farby sa hodia na každodennú eleganciu a špeciálne príležitosti? Pozrite si inšpirácie jemnej manikúry do práce aj mimo nej.

Jemná elegantná manikúra na leto. Inšpirujte sa!
Foto: shutterstock/Anton27

Manikúra je dôležitou súčasťou vášho imidžu. Vysiela špecifický odkaz o vašom postavení alebo životnej etape. Krikľavé, dlhé špičky sú doménou dospievajúcich dievčat, jemné vzory nechtov v mliečne bielej farbe volia nevesty, naturálne dobre fungujú s prísnym dress code. Trend pokojného luxusu je bezpečným prístavom pre tých, ktorí oceňujú minimalistickú eleganciu. Hľadáte inšpiráciu pred návštevou salónu? Pozrite si najlepšie návrhy z kategórie pokojný luxus.

Jemné nechty do práce – manikúra od pondelka do piatku

V práci okrem rozsahu povinností čoraz častejšie dostávame pravidlá obliekania a líčenia. Jemná manikúra bude dobre fungovať tam, kde je dôležitá dôvera. Ako by mali vyzerať nechty zamestnankyne banky alebo učiteľky školy? Tu je niekoľko návrhov:

Klasická francúzska manikúra je ideálnou letnou voľbou pre ľahký styling. Prírodný odtieň so svetlou špičkou vytvorí pekný kontrast. Francúzska manikúra bude rovnako dobre fungovať s dámskym kostýmom alebo jemnými šatami. Napriek novším verziám je to práve klasická francúzska manikúra, ktorá stále láme rekordy v obľúbenosti.

Za zmienku stojí aj obrátená francúzska manikúra, ktorá je ideálna pre ženy, ktoré musia nosiť veľmi krátke nechty na pracovisku. Obrátená verzia je nežná, hravá, jemná, a zároveň elegantná.

Tichý luxus. Krásny lesk a telová alebo neutrálna farba dodajú šmrnc každému stylingu. Táto nude manikúra pekne zvýrazní vaše letné opálenie.

Jemná manikúra na večerné rande

Tichý luxus dokonale zapadá do romantickej atmosféry. V tomto prípade sa však oplatí zvoliť dlhšie nechty namiesto krátkej verzie. Toto je jednoduchá receptúra ​​pre štíhle prsty a jemné ruky. Nižšie nájdete niekoľko inšpirácií:

Minimalistická manikúra s čiernym rámom. Vďaka tejto línii budú vaše nechty vyzerať užšie a prsty štíhlejšie. Je to jednoduchá, ale veľmi nápadná a originálna manikúra.

Bohaté zdobenie a nechty s perleťovým vzorom sú vhodné na každý deň aj na väčšiu príležitosť. Zložitý dizajn si môžete úspešne vytvoriť aj doma, stačí tenký štetec a perleťový lak na nechty.

Jemné vzory manikúry pre nevesty

Svadba je výnimočná udalosť. Ako spojiť pokojný luxus s takýmto výnimočným okamihom? Pozrite si najlepšie návrhy pre nevesty:

Kvetinový 3D motív – skutočný štrukturálny skvost. Tento typ manikúry poteší ako basreliéf.

Mramorový motív so zlatom. Bohatý minimalizmus, ktorý možno prirovnať k drahým šperkom.

„Glitter French manikúra“ – tichý výkrik skutočného luxusu. O niečo dekoratívnejšia verzia pre milovníčky tradičnej francúzskej manikúry.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

V roku 2024 sú „ballet nails“ snom každej fanúšičky francúzskej manikúry. Ďalším bonusom sú štíhle prsty

Požiadajte kozmetičku o „half-dip nails“. Odrasty nebudú viditeľné aj niekoľko týždňov

The post Sú veľmi jemné, no aj tak ich chce každá. Takéto nechty vám budú závidieť všetky kamarátky appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie