Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

SUDCA KLIMENT “LIKVIDUJE” ĽUDÍ! Marek Para ODHALIL brutálnu CHOBOTNICU: Zneužívaju moc

Advokát a poradca premiéra Marek Para odhaľuje hrubé zneužívanie postavenia sudcom Klimentom a jeho kolegami, vrátane prokurátorov Šureka, Špirka a Repu. Tieto zvláštne praktiky podľa Para kryje bývalý predseda súdnej rady Ján Mazák a bývalá ministerka spravodlivosti Mária Kolíková. Para hovoril s novinárkou o prokurátorovi Špirkovi, ktorý sa pokúšal začať proti nemu trestné konanie, ale […]
Menej ako 1 min. min.

Advokát a poradca premiéra Marek Para odhaľuje hrubé zneužívanie postavenia sudcom Klimentom a jeho kolegami, vrátane prokurátorov Šureka, Špirka a Repu.

Tieto zvláštne praktiky podľa Para kryje bývalý predseda súdnej rady Ján Mazák a bývalá ministerka spravodlivosti Mária Kolíková. Para hovoril s novinárkou o prokurátorovi Špirkovi, ktorý sa pokúšal začať proti nemu trestné konanie, ale trestné oznámenia boli odmietnuté. Sudca Kliment opakovane rozhodoval o prípadoch, ktoré nesúviseli so spravodlivosťou a konal v rozpore so zákonom. Para uviedol prípad Tibora Gašpara a Norberta Bodora, kde zneužil svoje postavenie.

Klimentov konflikt záujmov a nevhodné správanie, ako aj Mazákov neodborný postoj k jeho konaniu, spôsobili vážne pochybnosti o zákonnosti sudcovania. Para tiež spomenul problémy s právami v období Kolíkovej vlády a konštatuje, že sudca Kliment je neprimerane tvrdý a neovláda sa.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie