Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Superlacný reťazec mieri do ďalšieho slovenského mesta. Otvára predajňu v nákupnom centre

Superlacný maloobchodný reťazec, ktorý si v uplynulom roku získal obrovskú priazeň medzi Slovákmi, u nás otvára ďalšiu predajňu. Radovať sa môžu obyvatelia aj návštevníci severnej časti Slovenska. Široký sortiment diskontného tovaru za ultralacné ceny nájdu zákazníci v obľúbenom nákupnom centre. Ďalšie obchody pribudnú čoskoro v malých slovenských mestečkách. Action otvára predajňu v Žiline Diskontný reťazec Action otvára […]
Menej ako 1 min. min.

Superlacný maloobchodný reťazec, ktorý si v uplynulom roku získal obrovskú priazeň medzi Slovákmi, u nás otvára ďalšiu predajňu. Radovať sa môžu obyvatelia aj návštevníci severnej časti Slovenska.

Široký sortiment diskontného tovaru za ultralacné ceny nájdu zákazníci v obľúbenom nákupnom centre. Ďalšie obchody pribudnú čoskoro v malých slovenských mestečkách.

Action otvára predajňu v Žiline

Diskontný reťazec Action otvára svoju novú predajňu v Žiline. Podľa informácií, ktoré sú uvedené na webstránke maloobchodnej siete, bude nový obchod s lacným tovarom otvorený už od 27. júna 2024. Novú prevádzku Action nájdu zákazníci v žilinskom ZOC MAX.

Reťazec zároveň na inzertnom portáli hľadá do tejto predajne nových zamestnancov. Action ponúka dva druhy úväzku – skrátený i plný. Zamestnancom žilinskej predajne sľubuje plat 980 eur.

Action si získal slovenských zákazníkov širokým sortimentom superlacných produktov: Minimálne 1 500 rôznych druhov tovaru ponúka na pultoch za cenu do jedného eura. V obchodoch sa každý týždeň obmieňa minimálne 150 produktov, a tak sa môžu zákazníci vždy tešiť na úplne nový tovar.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Aj keď diskont Action vstúpil na slovenský trh len v marci minulého roka, žilinská predajňa bude už jeho 20. prevádzkou na Slovensku.

Predajne Action na Slovensku

Action v súčasnosti prevádzkuje maloobchodné predajne v Bratislave, Trnave, Nitre, Topoľčanoch, Zvolene, Bytči, Martine, Rimavskej Sobote, Spišskej Novej Vsi, Prešove, Michalovciach, Kežmarku, Ružomberku, Trenčíne a v Poprade, pričom v niektorých mestách má dokonca dve predajne.

V našom nedávnom článku sme vás informovali o tom, že ďalšie obchody plánuje otvoriť aj v Starej Ľubovni či v Hlohovci.

Reťazec Action nájdeme v 12 krajinách

Celkovo nájdeme Action až v 12 krajinách sveta, kde ponúka diskontný tovar za mimoriadne výhodné ceny vo viac než 2 600 predajniach.

Reťazec si potrpí na bezpečnosť a vysokú kvalitu výrobkov, ktoré ponúka vo svojich obchodoch. Na pultoch predajní Action čoraz viac pribúdajú výrobky, ktoré majú označenie o ich udržateľnosti.

Action uvádza:

Všetky naše výrobky spĺňajú príslušné požiadavky v krajinách, v ktorých pôsobíme, a sú tiež vyrábané v súlade s našou politikou etického získavania zdrojov. Zjednodušene to znamená, že ak určitý výrobok nemá správny pomer ceny a kvality a správne výrobné podmienky, v našich predajniach ho nepredávame.

The post Superlacný reťazec mieri do ďalšieho slovenského mesta. Otvára predajňu v nákupnom centre appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie