Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Surový útok: Recidivista v Liberci přepadl stařenku na cestě do kostela a ukradl jí kabelku

Muž na ženu zaútočil nečekaně během dopoledních hodin na poměrně frekventovaném místě. „Zezadu do ní strčil a ona upadla na zem. Z ruky jí vytrhl kabelku,“ řekla reportérům CNN Prima NEWS státní zástupkyně Petra Pazderková. ČTĚTE TAKÉ: Elegantně ti naložím, tupá debilko, vzkázal Novotný Konečné. Ta na něj podala trestní oznámení Při pádu se seniorka vážně […]
Menej ako 1 min. min.

Muž na ženu zaútočil nečekaně během dopoledních hodin na poměrně frekventovaném místě. „Zezadu do ní strčil a ona upadla na zem. Z ruky jí vytrhl kabelku,“ řekla reportérům CNN Prima NEWS státní zástupkyně Petra Pazderková.

ČTĚTE TAKÉ: Elegantně ti naložím, tupá debilko, vzkázal Novotný Konečné. Ta na něj podala trestní oznámení

Při pádu se seniorka vážně zranila. Pachatel z místa činu rychle zmizel. V odcizené kabelce podle informací CNN Prima NEWS neměla žena žádné cennosti ani větší obnos peněz.

Policistům se povedlo pachatele dopadnout na základě řady zanechaných stop a také díky kamerovým záznamům. „Podařilo se nám ustanovit podezřelou osobu. Již o týden později na základě souhlasu státního zástupce s jeho zadržením osoba putovala do policejní cely,“ uvedl policejní mluvčí Vojtěch Bobrovský.

Podle informací CNN Prima NEWS měl být pachatelem recidivista několikrát trestaný za krádeže. V současné chvíli muž čeká ve vazební věznici na soud. Recidivistovi hrozí pět až dvanáct let vězení.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ferdinand Porsche. Otci navzdory k celosvětové slávě! Jak český rodák dobil svět

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie