Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Susko reaguje na Kolíkovú: Robíme všetko pre to, aby sme aspoň časť peňazí z plánu obnovy zachránili

Vedenie Ministerstva spravodlivosti robí všetko pre to, aby zachránilo aspoň časť peňazí z plánu obnovy. O čiastkových úspechoch bude rezort čoskoro informovať. Informovala o tom hovorkyňa rezortu Barbora Škulová v reakcii na štvrtkové vyhlásenia bývalej ministerky spravodlivosti a poslankyne Národnej rady SR Márie Kolíkovej (SaS). „Vyhlásenia poslankyne Márie Kolíkovej, ktorými útočí na súčasného ministra spravodlivosti […]
Menej ako 1 min. min.

Vedenie Ministerstva spravodlivosti robí všetko pre to, aby zachránilo aspoň časť peňazí z plánu obnovy. O čiastkových úspechoch bude rezort čoskoro informovať.

Informovala o tom hovorkyňa rezortu Barbora Škulová v reakcii na štvrtkové vyhlásenia bývalej ministerky spravodlivosti a poslankyne Národnej rady SR Márie Kolíkovej (SaS).

„Vyhlásenia poslankyne Márie Kolíkovej, ktorými útočí na súčasného ministra spravodlivosti Borisa Suska (Smer-SD), sú snahou prekryť vlastné zlyhania a zbaviť sa zodpovednosti za zlé manažérske rozhodnutia z čias jej ministrovania,“ uviedla Škulová.

Podľa slov Škulovej hrozí Slovensku v dôsledku zlyhaní Kolíkovej strata vyše 200 miliónov eur z plánu obnovy. „Pani exministerka zjavne problematike nerozumela a žiaľ, tak to aj dopadlo. Aktuálne sa snaží tento horúci zemiak prehodiť na niekoho iného,“ doplnila.

Kolíková na štvrtkovej tlačovej besede uviedla, že minister spravodlivosti Boris Susko ohrozuje splnenie plánu obnovy v oblasti justície.  

 

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie