Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šutaj Eštok: Demokrati prosili veriteľov o odpustenie dlhov aj ľudí o príspevky, odkiaľ majú odrazu peniaze na kampaň?

www.slovanskenoviny.sk/rss V predčasných parlamentných voľbách napriek siláckym rečiam zhoreli ako fakľa, teraz si trúfajú opäť. Strana Demokrati chcela všetkým ukázať svoj veľký potenciál, keďže v nej boli mnohé „politické esá“ z vlád Igora Matoviča aj Eduarda Hegera, lenže ľudia im už nenaleteli a oni sa ocitli v prepadlisku dejín. Teraz ale chystajú veľký comeback a trúfajú sa dostať do europarlamentu. […]
2 min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

V predčasných parlamentných voľbách napriek siláckym rečiam zhoreli ako fakľa, teraz si trúfajú opäť.

Strana Demokrati chcela všetkým ukázať svoj veľký potenciál, keďže v nej boli mnohé „politické esá“ z vlád Igora Matoviča aj Eduarda Hegera, lenže ľudia im už nenaleteli a oni sa ocitli v prepadlisku dejín. Teraz ale chystajú veľký comeback a trúfajú sa dostať do europarlamentu.

Pokračujú vo svojej vtipnej produkcii

Demokrati sa však vôbec nesprávajú ako demokrati, a zrejme aj preto im ľudia nastavili v parlamentných voľbách krivé zrkadlo a oni prepadli na celej čiare. Čo je však pre nich najhoršie, svojím úspechom si boli takí istí, že si napožičiavali peniaze, ktoré im po volebnom prepadáku prepadli tiež. Museli teda s prosíkom žiadať ľudí aby im prispeli, že oni im to svojou politikou vrátia. Lenže: Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú. Pri tom všetko sa teda teraz natíska otázka, kde skrachovaná strana zobrala peniaze na ďalšiu predvolebnú kampaň?

Rovnakú myšlienku rozvíja v statuse aj Matúš Šutaj Eštok, minister vnútra a podpredseda strany Hlas-SD. „Skrachovaná strana, ale na kampaň zrazu majú,“ zamýšľa sa hneď v úvode Šutaj Eštok a dodáva: „Z nových bilbordov strany Demokrati na nás prísne hľadí bývalý „nezávislý“ policajný prezident Hamran a sľubuje „pokoj“ a „spravodlivosť“ (áno, presne tieto dve slová zdobili jeho výkon na čele Policajného zboru). Demokrati, to sú tá partička, ktorá pred mesiacom v zúfalej snahe zaujať oblepila Slovensko bilbordmi „Bez Ruska neprežijeme“ a dnes vo svojej vtipnej produkcii pokračuje.“

Od štátu za voľby nedostali ani cent

„Ale viete, čo je zábavnejšie ako spojenie slova spravodlivosť s pánom Hamranom? Na Slovensku je predsa ústrednou témou pred každými jednými voľbami financovanie kampane. Červené denníčky za pomoci spriaznených nadácií dokážu vychrliť stovky článkov a dvestokrát sa pýtať na tlačovkách, „a kto vám to celé zaplatil“? Ale zjavne len vtedy, ak sa to týka Hlasu a Petra Pellegriniho, Demokratov predsa riešiť netreba,“ konštatuje Šutaj Eštok.

Minister vnútra záverom pripomína, že táto mimoparlamentná strana nedostáva od štátu ani cent, lebo vo voľbách zúfalo pohorela, a ešte pred pol rokom nebola schopná splácať svoje dlhy! „Prečítajte si článok (TU), ktorý stojí za to: prosili veriteľov o odpustenie dlhov (tí im to, samozrejme, „odpustili“), prosili ľudí o príspevky, aby prežili – a dnes už druhá mohutná bilbordová kampaň? Z čoho?“ kladie Matúš Šutaj Eštok zaujímavé otázky. „Aby bolo jasné, politické hviezdy ako Naď, Šeliga a Hamran má vôbec nezaujímajú, ale fascinuje ma táto dvojitá realita médií a mimovládneho sektora. Si náš, môžeš všetko,“ napísal na samý záver šéf rezortu vnútra a podpredseda Hlasu-SD.

ereport.sk

Príspevok Šutaj Eštok: Demokrati prosili veriteľov o odpustenie dlhov aj ľudí o príspevky, odkiaľ majú odrazu peniaze na kampaň? je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie