Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šutaj Eštok má prezidentku na pranieri: “Z toho, ako končíte svoj mandát, som zhrozený!”

“Z toho, ako končíte svoj mandát, začínam byť zhrozený,” povedal na sociálnej sieti minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vo videu adresovanom prezidentke Zuzane Čaputovej. Reagoval tak na jej status, v ktorom sa Čaputová ospravedlnila “všetkým profesionálom a profesionálkam, ktorí boli odídení zo služby vo verejnej sfére.” Matúša Šutaja Eštoka nenechal status prezidentky Zuzany Čaputovej chladným. […]
Menej ako 1 min. min.

“Z toho, ako končíte svoj mandát, začínam byť zhrozený,” povedal na sociálnej sieti minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vo videu adresovanom prezidentke Zuzane Čaputovej. Reagoval tak na jej status, v ktorom sa Čaputová ospravedlnila “všetkým profesionálom a profesionálkam, ktorí boli odídení zo služby vo verejnej sfére.”

Matúša Šutaja Eštoka nenechal status prezidentky Zuzany Čaputovej chladným. Prezidentka sa v ňom ku koncu svojho mandátu ospravedlňuje “všetkým profesionálom a profesionálkam, ktorí boli odídení zo služby vo verejnej sfére.”

“Prepáčte, že ste boli odvolaní bez uvedenia dôvodu a bez toho, aby vám to niekto vopred oznámil a dozvedeli ste sa to až z médií. Prepáčte, že musíte čeliť urážkam od ľudí vyšetrovaných pre extrémizmus, ktorých verejne akceptujú aj mnohí členovia vlády. Prepáčte, že vás z pozície moci na tlačových konferenciách verejne ponižujú, hoci ešte stále reprezentujete verejné inštitúcie. Prepáčte, že vás označujú za nepriateľov štátu, vyhrážajú sa trestnými stíhaniami a vystavujú šikane aj vaše rodiny. Prepáčte, že ste priamymi svedkami legitimizácie nenávisti a jej používania ako pracovnej metódy. Prepáčte, že sa vám nikto nepoďakoval za vašu doterajšiu službu pre dobro nás všetkých,” napísala na sociálnej sieti prezidentka.

Čaputová však podľa Šutaja Eštoka mierila svoje ospravedlnenie nesprávne, pričom by sa mala ospravedlniť úplne iným ľuďom.

The post Šutaj Eštok má prezidentku na pranieri: “Z toho, ako končíte svoj mandát, som zhrozený!” appeared first on Mimoriadne správy.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie