Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šutaj Eštok: Po atentáte na premiéra sme mohli vyhlásiť mimoriadny stav a vypínať médiá, my však ideme cestou zmieru!

www.slovanskenoviny.sk/rss Ubehol týždeň od atentátu na predsedu vlády Roberta Fica. Týždeň od udalosti, ktorá navždy poznamenala spoločnosť na Slovensku. Po tomto bezprecedentnom akte, sa mocným núkalo viacero scenárov a ciest, ako vyriešiť túto neznámu situáciu. Mohol byť vyhlásený mimoriadny stav a s ním aj zavedené mimoriadne opatrenia, vládna koalícia si však uvedomuje, že týmto „režimom“ […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ubehol týždeň od atentátu na predsedu vlády Roberta Fica. Týždeň od udalosti, ktorá navždy poznamenala spoločnosť na Slovensku.

Po tomto bezprecedentnom akte, sa mocným núkalo viacero scenárov a ciest, ako vyriešiť túto neznámu situáciu. Mohol byť vyhlásený mimoriadny stav a s ním aj zavedené mimoriadne opatrenia, vládna koalícia si však uvedomuje, že týmto „režimom“ boli Slováci obmedzovaní posledné roky. A práve preto zvolila cestu zmieru.

Cesta k zmieru

Deklarovali to aj minister obrany Robert Kaliňák a minister vnútra Matúš Šutaj Eštok, ktorí deklarovali, že spoločnosť potrebuje jednoznačne spájať, nie reštrikciami ešte viac rozdeľovať.

„Po atentáte na premiéra bolo množstvo možných prístupov k situácii a všetky by boli úplne legitímne. Mohol byť vyhlásený výnimočný stav, mohli byť povypínané niektoré médiá, mohli byť dočasne obmedzené niektoré práva. Napriek tomu ide vládna koalícia jasnou cestou zmieru, pretože nechceme eskalovať napätie v spoločnosti. Určite však nezabudneme na to, čo nás do tohto stavu priviedlo,“ povedal v mimoriadnej relácii v TA3 minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.

ereport.sk

Príspevok Šutaj Eštok: Po atentáte na premiéra sme mohli vyhlásiť mimoriadny stav a vypínať médiá, my však ideme cestou zmieru! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie