Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Šutaj Eštok: Súd potvrdil, že som mal pravdu

www.slovanskenoviny.sk/rss Pred pár týždňami,ešte pred atentátom na predsedu vlády SR Roberta Fica, som zvolal Bezpečnostnú radu SR kvôli podozreniam z toho, že na našom uzemí sa nachádza možný terorista z Tadžikistanu. Bývalý policajný prezident a veliteľ protiteroristickej jednotky Štefan Hamran sa postavil pred kamery a tvrdil, že nejde o žiadneho teroristu, ale len o politického […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Pred pár týždňami,ešte pred atentátom na predsedu vlády SR Roberta Fica, som zvolal Bezpečnostnú radu SR kvôli podozreniam z toho, že na našom uzemí sa nachádza možný terorista z Tadžikistanu.

Bývalý policajný prezident a veliteľ protiteroristickej jednotky Štefan Hamran sa postavil pred kamery a tvrdil, že nejde o žiadneho teroristu, ale len o politického aktivistu. Vraj nemám robiť paniku a strašiť verejnosť.

Ministerstvo vnútra pod mojim vedením rozhodlo, že zruší poskytnutie dočasného útočiska tejto osobe, pretože je pre nás bezpečnostnou hrozbou.

Šeliga a ostatné postavičky z Demokratov sa zavzdušňovali nad týmto rozhodnutím a zľahčovali nebezpečenstvo, ktoré našej krajine mohlo hroziť.

Správny súd v Košiciach svojim rozsudkom z 30.mája 2024 zamietol správnu žalobu vo veci zrušenia poskytovania dočasného útočiska na území Slovenskej republiky štátnemu príslušníkovi Tadžikistanu, čím potvrdil správnosť rozhodnutia Migračného úradu SR. Súd prijal záver, že je ho možné považovať za nebezpečného pre náš štát a jeho obyvateľov, konštatoval na sociálnej sieti minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.

skspravy.sk

Príspevok Šutaj Eštok: Súd potvrdil, že som mal pravdu je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie