Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Švédsko: Další zkušená odbornice potvrzuje souvislost mezi tzv. „turbo rakovinou“ a genovými injekcemi

Osud těch odborníků, kteří se vzepřou mainstreamového narativu, je všude stejný –  a je úplně jedno, zda se jedná o klimatickou agendu nebo genové injekce. Jsou prostě oblasti, ve kterých je jakákoli odborná diskuze předem zakázána a ti, kteří se odmítají podřídit, jsou ostrakizováni a mnohdy i nuceni opustit svůj dosavadní pracovní post. Nyní můžeme […]
Menej ako 1 min. min.

Osud těch odborníků, kteří se vzepřou mainstreamového narativu, je všude stejný –  a je úplně jedno, zda se jedná o klimatickou agendu nebo genové injekce.

Jsou prostě oblasti, ve kterých je jakákoli odborná diskuze předem zakázána a ti, kteří se odmítají podřídit, jsou ostrakizováni a mnohdy i nuceni opustit svůj dosavadní pracovní post.

Nyní můžeme totéž vidět i v případě těch lékařů, kteří upozorňují na rostoucí počet zejména mladých lidí, kteří onemocní rakovinou s  rychlým nástupem pozdního stádia.

Zkušení odborníci z různých zemí po celém světě se přesto nebáli nahlas prozradit, že tento zvýšený výskyt tzv. „turbo rakoviny“ lze dát jednoznačně do souvislosti s experimentálními genovými injekcemi.

Také švédská patoložka s dlouholetou praxí zaznamenala podobný vzorec jako její kolegové z jiných zemí a o své zkušenosti se nedávno podělila v rozhovoru.

Tématem rozhovoru byl rychle rostoucí počet případů nádorů zejména u mladých lidí.

Odborná lékařka Ute Krügerová hovoří o tom, jak tyto takzvané „turbo nádory“ objevila u mladších skupin pacientů, a také o souvislosti s nádory a vakcínami proti covidu.

Ute Krügerová je specialistkou na patologii a v oboru pracuje již více než 25 let. Během osmi z těchto let také prováděla výzkum rakoviny prsu na univerzitě v Lundu.

V pořadu v rádiu hovořila o tom, jak na podzim roku 2021 začala objevovat nový typ obzvláště agresivního nádoru, který velmi rychle rostl. Nádory byly často nalezeny u mladších pacientů.

Krügerová začala vidět jasnou souvislost mezi pacienty, kteří dostali vakcíny proti covidu, a nádory, a proto varovala, že je třeba celou věc řádně vyšetřit, což se nesetkalo s příznivým přijetím.

Když nedostala žádnou odpověď na svá zjištění a o problému s ní odmítli diskutovat, rezignovala na funkci vedoucí lékařky v regionu Kalmar.

Dnes zkušená lékařka provozuje vlastní kliniku se zaměřením na prevenci nemocí.

 

 

Níže najdete celý pořad, který je však pouze ve švédštině:

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie