Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Švédsko: Profesorka na Křesťanské univerzitě volá po bezdětnosti v zájmu klimatu

Depopulační politika, která je prosazovaná ve jménu klimatu, cílí právě na to obyvatelstvo, které již dlouhodobě vykazuje stále nižší a nižší porodnost. Rozhodně si ji nikdo nedovolí prosazovat třeba v Africe, kde porodnost neustále roste. Řešením tak je nechat jedny množit se dál jak je libo – a ty druhé ve jménu klimatu nabádat, aby […]
Menej ako 1 min. min.

Depopulační politika, která je prosazovaná ve jménu klimatu, cílí právě na to obyvatelstvo, které již dlouhodobě vykazuje stále nižší a nižší porodnost. Rozhodně si ji nikdo nedovolí prosazovat třeba v Africe, kde porodnost neustále roste.

Řešením tak je nechat jedny množit se dál jak je libo – a ty druhé ve jménu klimatu nabádat, aby pro přetíženou Afriku uvolnili místo v Evropě, která by se měla vzdát vlastních potomků.

Tato depopulační politika se tedy zaměřuje zejména na vybranou populaci, která má zřejmě postupně zaniknout. V dnešní době není ani nic podivného, že se touto depopulační otázkou zabývají v zemi, která je dlouhodobě testovací pole globalistické agendy.

A to, že tuto agendu podporuje dokonce i církev, je také celkem očekávané. Většina křesťanských církví ji totiž velmi čile pomáhá prosazovat – a to i přesto, že je v mnoha ohledech zcela proti tomu, co církve původně hlásaly.

Snížení počtu dětí je nejúčinnější metodou, jak bojovat s údajnou klimatickou krizí a zabránit konci světa, a proto by Švédská církev měla po bohoslužbách distribuovat kondomy.

Tato výzva pochází od Susanne Wigorts Yngvessonové, profesorky etiky na Enskilda Högskolan ve Stockholmu.

V úvodníku církevních novin Susanne Wigorts Yngvessonová předkládá svůj návrh. Domnívá se, že se příliš diskutuje o tom, co jíst, jak cestovat a jak by se církev měla starat o své lesy, a zdůrazňuje další dvě oblasti: cestování autem a porody.

„Pokud se plán Švédské církve zaměřuje pouze na opatření proti klimatickým změnám, pak by nejnaléhavější investicí pravděpodobně mělo být narození menšího počtu dětí, nejlépe žádných,“ píše.

Takové opatření bude mít dramatické důsledky i v jiných ohledech, připouští, ale zároveň ho považuje za rozumné vzhledem k údajné klimatické nouzi.

Podle Wigorts Yngvessonové by distribuce kondomů po bohoslužbách a koncertech byla pro Švédskou církev způsobem, jak přispět ke snížení počtu dětí, a měla by být součástí církevního akčního plánu v úsilí o dosažení klimatické neutrality.

Dalším návrhem je snížení pojistného zaměstnancům, kteří nemají děti.

Po posledním zasedání církevní rady byl generální sekretář pověřen formulováním „konkrétních a navazujících dílčích cílů a akčních plánů.“

Otázka omezení porodnosti je jedním z takových konkrétních akčních plánů, a proto by měl být generální sekretář povzbuzován k tomu, aby argumentoval pro nebo proti této otázce.

Za pět let má být Švédská církev na základě svého vlastního rozhodnutí klimaticky neutrální, takže žádné aspekty by neměly zůstat nezpracovány pro plán do budoucna – pokud to církev myslí vážně.

Tolik poslední pokrokový počin ze Švédska. Lze očekávat, že podobnou výzvu by si dotyčná profesorka nikdy nedovolila vyslat směrem k mešitám. Ostatně, o redukci jejich oveček zde nikdy nešlo…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie