Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Svět čeká na důležitý signál o zdraví Kate. Královská facka Harrymu a Meghan Brity netrápí

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu nedostali pozvánku na oficiální oslavu narozenin panovníka známou jako Trooping the Colour, napsal portál People. Pár nebyl pozván ani na loňský ceremoniál, kdy se vůbec poprvé slavnost Trooping the Colour konala na počest krále Karla III. ČTĚTE TAKÉ: Role princezny Kate se po léčbě změní, míní královský expert. Lékaři zvažují každý […]
Menej ako 1 min. min.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu nedostali pozvánku na oficiální oslavu narozenin panovníka známou jako Trooping the Colour, napsal portál People. Pár nebyl pozván ani na loňský ceremoniál, kdy se vůbec poprvé slavnost Trooping the Colour konala na počest krále Karla III.

ČTĚTE TAKÉ: Role princezny Kate se po léčbě změní, míní královský expert. Lékaři zvažují každý krok

Od roku 2020, kdy se princ Harry a Meghan Markleová rozhodli skončit coby pracující členové královského rodiny, se na oficiálních událostech objevují jen zřídka. Naposledy se ceremonie účastnili v roce 2022, kdy slavila královna Alžběta II. platinové jubileum, připomněl web Harper’s Bazaar. Ačkoli byli součástí oslav, nebyli pozváni, aby se připojili k ostatním členům rodiny při sledování tradičního přeletu Královského letectva ze slavného balkónu Buckinghamského paláce.

Fanoušci doufají v účast Kate

Slavnost se letos uskuteční v sobotu 15. června. Mnozí Britové se nijak nepozastavují nad neúčastí vévody a vévodkyně ze Sussexu, kteří opustili Spojené království a žijí v kalifornském Montecitu. Veřejnost by ovšem velmi ocenila, kdyby se na Trooping the Colour objevila princezna z Walesu, která svádí boj se zákeřnou rakovinou.

„Když se objevují zprávy, že se princezně Catherine daří lépe, opravdu doufám, že se objeví na Trooping the Colour. Minulý rok vypadala tak ikonicky,“ povzdechla si královská fanynka v příspěvku na platformě X.

„Sobota je dnem, kdy se Catherine možná objeví na Trooping the Colour. V ten den mám narozeniny, bylo by opravdu skvělé, kdyby tam byla,“ zaznělo dále na sociální síti X.

Palác dosud nepotvrdil, avšak ani nevyloučil, jestli princezna z Walesu bude součástí ceremonie, které se účastnila pravidelně od roku 2011, kdy si řekla své ano s princem Williamem. Přestože palác oficiálně potvrdil, že princezna z Walesu nebude 8. června součástí Colonel’s Review, což je tradiční zkouška na Trooping the Colour, stále je šance, že bude součástí hlavní události o týden později. Její účast se bude odvíjet od jejího aktuálního zdravotního stavu, uvedl zdroj pro web Express. Případná účast Kate by proto mohla signalizovat také pozitivní vývoj jejího souboje s rakovinou.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Princezna Kate si má procházet peklem. Fanoušci ji ale neopouštějí a posílají pozdravy

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie