Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Svetový deň k pohybu v Jelšave

Pridajte sa k nám a oslávte Svetový deň k pohybu v Jelšave! Toto podujatie sa uskutoční 10. mája 2024 so začiatkom o 8:30 hod. Ako informuje mesto Jelšava, miesto konania bude priamo v centre mesta Jelšava, kde vás čaká pestrý program venovaný pohybu a zdraviu. Pripravte sa na deň plný aktivít a cvičení vhodných pre […]
Menej ako 1 min. min.

Pridajte sa k nám a oslávte Svetový deň k pohybu v Jelšave! Toto podujatie sa uskutoční 10. mája 2024 so začiatkom o 8:30 hod.

Ako informuje mesto Jelšava, miesto konania bude priamo v centre mesta Jelšava, kde vás čaká pestrý program venovaný pohybu a zdraviu.

Pripravte sa na deň plný aktivít a cvičení vhodných pre všetky vekové kategórie a úrovne zdatnosti. Podujatie ponúkne rôzne druhy cvičení, vrátane skupinových tréningov, jogových cvičení, prechádzok či tanca. Nebude chýbať ani odborné poradenstvo o zdravom životnom štýle a prevencii zdravotných problémov.

Podujatie je otvorené pre všetkých, ktorí si chcú užiť deň plný pohybu a aktivity. Nezabudnite si vziať vhodné športové oblečenie, obuv a dostatok vody na osvieženie. Vezmite so sebou aj rodinu a priateľov a strávte deň v príjemnej atmosfére.

Príďte si zlepšiť kondíciu, získať nové športové skúsenosti a stráviť deň aktívne. Tešíme sa na vašu účasť a veríme, že si Svetový deň k pohybu v Jelšave užijete naplno!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie