Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Svetoznámy autosalón nečakane končí. Čo je za tým?

Už bolo každoročnou tradíciou, že sa vo švajčiarskej Ženeve konal autosalón, kde výrobcovia predvádzali svoje najväčšie novinky. Teraz ich však budú musieť prezentovať niekde inde. O téme informoval denník SME. Avšak prvá rana pre autosalón prišla práve v roku 2020, keď začala po celom svete úradovať pandémia koronavírusu a salón bol na štyri roky prerušený. Následne bol obnovený, […]
Menej ako 1 min. min.

Už bolo každoročnou tradíciou, že sa vo švajčiarskej Ženeve konal autosalón, kde výrobcovia predvádzali svoje najväčšie novinky. Teraz ich však budú musieť prezentovať niekde inde. O téme informoval denník SME.

Avšak prvá rana pre autosalón prišla práve v roku 2020, keď začala po celom svete úradovať pandémia koronavírusu a salón bol na štyri roky prerušený.

Následne bol obnovený, avšak o výstavisko stratili z nejakého dôvodu takmer všetky automobilky. Z európskych automobiliek sa zúčastnil len Renault a niekoľko čínskych automobiliek.

To sa odrazilo aj na celkovej návštevnosti, pretože dorazilo približne 168-tisíc návštevníkov. To bolo menej ako si organizátori stanovili. Tí chceli totiž minimálne 200-tisíc návštevníkov.

Autosalón v Ženeve definitívne končí. Zdroj: shutterstock.com/Gustavo Fadel

Stále však bol najväčším problémom nedostatočný záujem výrobcov, rastúca konkurencia v podobe iných autosalónov a výška investícií potrebných na udržanie takejto veľkej výstavy.

Je to teda obrovská škoda, pretože prvýkrát konal už v roku 1905, teda viac ako sto rokov. Teraz je však koniec, automobilky sa budú musieť zamerať na iné výstaviská, napríklad v Mníchove alebo Pekingu.

Alexandre de Senarclens, prezident nadácie, ktorá výstavu organizuje, označil rozhodnutie o ukončení podujatia za poľutovaniahodné.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post’s poll.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Zaujímate sa o to, ako odísť do dôchodku so štedrým pasívnym príjmom? Pozrite si naše video.

The post Svetoznámy autosalón nečakane končí. Čo je za tým? appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie