Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Světoznámý streamer má rakovinu. Jsem v šoku, choďte na pravidelné prohlídky, vyzývá Ninja

Tyler Blevins je v on-line světě známý jako Ninja a už dlouhé roky patří mezi internetové celebrity. Může se chlubit jednou z největších fanouškovských základen. Na YouTube má téměř 24 milionů odběratelů. Na sociálních sítích ho sledují další miliony uživatelů a jeho dosah je obrovský. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Během 24 hodin složili přes 600 tisíc dílků. […]
Menej ako 1 min. min.

Tyler Blevins je v on-line světě známý jako Ninja a už dlouhé roky patří mezi internetové celebrity. Může se chlubit jednou z největších fanouškovských základen. Na YouTube má téměř 24 milionů odběratelů. Na sociálních sítích ho sledují další miliony uživatelů a jeho dosah je obrovský.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Během 24 hodin složili přes 600 tisíc dílků. Unikátní model hypersportu má českou stopu

Proto do světa vyslal doporučení nejen svým sledujícím. Před několika týdny ho manželka Jessica objednala k dermatologovi na pravidelné vyšetření kůže. Ninja totiž na spodní části svého chodidla objevil znaménko, které si chtěl nechat odstranit.

Šlo pouze o opatrnost. Dvaatřicetiletý Američan neměl podezření, že by znaménko mohlo způsobit něco vážného. Vyklubal se z něj však rakovinotvorný melanom, který bývá třetím nejčastějším typem rakoviny kůže.

„Tak jo, jsem pořád trochu v šoku, ale chci vás všechny informovat,“ začal Ninja svůj příspěvek na sociální síti X a popsal, jak ho manželka objednala na preventivní prohlídku. Právě včasné odhalení bylo klíčové. „Lékaři byli optimističtí, zachytili melanom v rané fázi,“ uvedl Ninja.

V jeho blízkosti se však objevila další tmavá skvrna. Lékaři proto odebrali vzorek tkáně a odstranili větší oblast kolem melanomu s nadějí, že pod mikroskopem uvidí, zdali se onemocnění dokázali zbavit.

Ninja využil této příležitosti k tomu, aby vyzval své diváky a všechny další, aby pečovali o své tělo a pravidelně ho kontrolovali. „Jsem vděčný, že mám naději, když se na to přišlo tak rychle. Ale berte to prosím jako doporučení a choďte na kožní prohlídky,“ zakončil Ninja své oznámení.

VIDEO: Kdo jsou streameři a čím zaujala platforma Twitch.tv desítky milionů lidí?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie