Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Svoboda: Chci okamžitou rezignaci obviněných v úplatkářství na DPP. Vyzval i k výměně ředitele

„Důrazně požaduji okamžitou rezignaci všech obviněných v kauze úplatků v Dopravním podniku hlavního města Prahy a vyhlášení výběrového řízení na post generálního ředitele společnosti. Volám také po plnohodnotném zastoupení představenstva a dozorčí rady podniku,“ zdůraznil primátor hlavní body na páteční konferenci. ČTĚTE TAKÉ: Zemětřesení na pražské AVU. Odstoupila rektorka, kritizovali ji Knížák, Hřebejk či Svěrák Ujistil […]
Menej ako 1 min. min.

„Důrazně požaduji okamžitou rezignaci všech obviněných v kauze úplatků v Dopravním podniku hlavního města Prahy a vyhlášení výběrového řízení na post generálního ředitele společnosti. Volám také po plnohodnotném zastoupení představenstva a dozorčí rady podniku,“ zdůraznil primátor hlavní body na páteční konferenci.

ČTĚTE TAKÉ: Zemětřesení na pražské AVU. Odstoupila rektorka, kritizovali ji Knížák, Hřebejk či Svěrák

Ujistil rovněž, že DPP funguje nadále. „Otevíráme však prostor, v němž se pokusíme co nejrychleji nastartovat změny. Očekávám od dozorčí rady, že zmíněné tři body budou naplněny nejpozději do 31. října,“ poznamenal Svoboda.

Policie zasahovala v budově DPP v pondělí kvůli kauze úplatkářství. Celkem 14 obviněných je stíháno na svobodě. Současný ředitel Petr Witowski by měl rezignovat i podle náměstka primátora Zdeňka Hřiba.

Podrobnosti připravujeme.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie