Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Svojho priateľa otrávila, pretože si myslela, že zdedí 30 miliónov dolárov. Pravda sa ukázala byť šokujúca

5.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Twitter.com/x.com/For_The_Masses). V prípade vraždy, ktorá sa odohrala v septembri 2023 v Severnej Dakote, sa objavili nové skutočnosti. Ako koncom mája informoval portál People.com, Ina Thea Kenoyerová sa oficiálne priznala k vražde svojho partnera Stevena Edwarda Rileyho, s ktorým mala dlhodobý vzťah. Žena mu údajne podala jed. Jej zámerom bolo […]
Menej ako 1 min. min.

5.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Twitter.com/x.com/For_The_Masses).

V prípade vraždy, ktorá sa odohrala v septembri 2023 v Severnej Dakote, sa objavili nové skutočnosti. Ako koncom mája informoval portál People.com, Ina Thea Kenoyerová sa oficiálne priznala k vražde svojho partnera Stevena Edwarda Rileyho, s ktorým mala dlhodobý vzťah. Žena mu údajne podala jed. Jej zámerom bolo zmocniť sa majetku, ktorý mal Steven údajne zdediť. Nečakala však, aké bude finále tohto hrozného zločinu.

V prípade vraždy, ktorá sa odohrala v septembri 2023 v Severnej Dakote, sa objavili nové skutočnosti. Ako koncom mája informoval portál People.com
Foto: Twitter.com/x.com/For_The_Masses

Obyvateľ Severnej Dakoty bol skutočne presvedčený, že mu bolo odkázaných 30 miliónov dolárov. O nejaký čas neskôr bol mŕtvy. Príčinou jeho smrti bola otrava prostriedkom, ktorý mu jeho partnerka podvodom podala. Tá dúfala – neskôr tvrdila, že je jeho manželka -, že zdedí impozantnú sumu peňazí. To sa však nikdy nestalo a Kenoyer teraz pôjde do väzenia. Ukázalo sa, že údajné dedičstvo mal byť jeden veľký podvod, informovali zahraničné médiá.

V stredu 29. mája 2024 žena priznala svoju vinu. Teraz 47-ročnej žene hrozí doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia, uvádza portál People.com. Pripomeňme, že žena bola zatknutá v októbri minulého roka. Vyšetrovatelia vtedy zistili, že Američanku viedli „finančné motívy“. Jej 51-ročný partner po nevedomom užití jedu zomrel v jednej z predmestských nemocníc.

Woman Poisoned Boyfriend to Death Thinking He’d Inherited $30M. Then She Found Out It Was All a Scam

Ina Thea Kenoyer has pleaded guilty to murdering her longtime boyfriend, Steven Edward Riley Jr., by poisoning him with antifreezehttps://t.co/jBYrK5FIl5

— For_The_Masses (@For_The_Masses) May 31, 2024

Vyšetrovatelia tiež zistili, že 51-ročný muž sa chystal ukončiť svoj vzťah s Inou Theou. Dňa 3. septembra 2023 sa muž chystal s priateľmi na letisko, kde sa mal stretnúť s právnikom v súvislosti s údajne novo nadobudnutým majetkom. Podľa vyšetrovacieho spisu sa mal muž v tom čase sťažovať na bolesti brucha. Jeho priatelia zasa vypovedali, že pôsobil dojmom, že je opitý, hoci krvné testy nepreukázali žiadny alkohol v jeho tele. Neskôr začal zvracať. Nebol tiež schopný chodiť.

Myslela si, že jej priateľ zdedil milióny dolárov. Dala mu jed

Ina Thea Kenoyerová, ktorá má lekárske vzdelanie, tvrdila, že muž utrpel mŕtvicu. Jej vysvetleniu však vyšetrovatelia neuverili a zistili, že o svojom pláne otráviť partnera už s niekým diskutovala. Okrem toho našli v ich dome prázdnu fľašu od konkrétnej látky, ktorú použila. Následne boli vykonané testy, ktoré odhalili smrteľný toxín v jeho tele.

47-ročný muž sa pokúsil prevziať záležitosti týkajúce sa dokumentov súvisiacich s údajným majetkom. Tvrdila, že sa chce o dedičstvo podeliť so Stevenovým 21-ročným synom. Keď však zistila, že o žiadne dedičstvo nejde – Američanka totiž nebola za Rileyho vydatá -, bola vraj „rozhorčená“. – píšu zahraničné spravodajské portály.

Tragic twist in case of North Dakota man poisoned over $30m inheritence by jealous girlfriend: ‘It was a scam’ https://t.co/q7EEbDfwDR pic.twitter.com/YrKwz2ZI5I

— New York Post (@nypost) November 1, 2023

Nakoniec sa však ukázalo, že celé dedičstvo bolo s najväčšou pravdepodobnosťou podvod alebo sprenevera, uvádza denník Minot Daily News. Dvadsaťjedenročný syn zavraždeného muža Ryan Riley uviedol, že jeho otca aj nevlastnú matku „podviedol cudzí človek“ na internete a „žiadne dedičstvo nikdy nebolo“.

Bol to podvod

uviedol v rozhovore pre New York Post. Dvadsaťjedenročný mladík dodal, že jeho rodina predmetné peniaze nikdy nevidela na vlastné oči. Ryan tvrdil, že jeho otec dostal e-mail od osoby, ktorá tvrdila, že je právnikom „ich vzdialeného príbuzného“ ktorý mu dohodol stretnutie na letisku. Na mieste sa však nikto neobjavil.

Bol presvedčený, že peniaze zdedil a dostane ich hneď, ako sa dostane k tomuto údajnému právnikovi,“ povedal 21-ročný mladík v rozhovore pre denník New York Post. – Údajný právnik sa však nikdy neukázal. Bol to podvod ,“ uzavrel mladík. Podľa denníka Minot Daily News by si obvinená Ina Thea Kenoyerová mala vypočuť konečný verdikt v stredu 14. augusta.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Influencerka Rachelka o domácom násilí verejne prehovorila

Cítite hnev častejšie ako motýliky v bruchu, pretože neodložil ponožky? Týchto 9 signálov znamená, že je čas sa rozísť

The post Svojho priateľa otrávila, pretože si myslela, že zdedí 30 miliónov dolárov. Pravda sa ukázala byť šokujúca appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie