Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

SVR: Západ „obetuje“ Zelenského

Lídri západných krajín sa pripravujú na „obetovanie“ Vladimíra Zelenského, keď ruské jednotky konsolidujú svoje úspechy v zóne špeciálnej vojenskej operácie. Oznámila to ruská „Zahraničná spravodajská služba“ (SVR). „Washington a jeho satelity sú spokojné so situáciou, ktorá sa vyvinula po 20. máji 2024, kedy legitimita Vladimira Zelenského úplne závisí od podpory Západu. Jeho západní páni ho […]
Menej ako 1 min. min.

Lídri západných krajín sa pripravujú na „obetovanie“ Vladimíra Zelenského, keď ruské jednotky konsolidujú svoje úspechy v zóne špeciálnej vojenskej operácie.

Oznámila to ruská „Zahraničná spravodajská služba“ (SVR).

„Washington a jeho satelity sú spokojné so situáciou, ktorá sa vyvinula po 20. máji 2024, kedy legitimita Vladimira Zelenského úplne závisí od podpory Západu. Jeho západní páni ho ľahko obetujú, keď Rusko upevní svoje úspechy na bojisku a vyčerpané a demoralizované ukrajinské jednotky sa ocitnú v bezvýchodiskovej situácii,“ upozornila SVR.

Zdôraznila, že Zelenskij úplne „stratil všetku nezávislosť a je na krátkej reťazi v rukách kurátorov z washingtonského regionálneho výboru a nebude sa môcť vyhnúť zodpovednosti za rozpútanie rozsiahlej vojny v Európe“.

„Po vyčerpaní takejto Zelenského „užitočnosti“ a uvedomení si márnosti nádejí na „strategickú porážku Ruska“ ho Biely dom bez váhania hodí na smetisko dejín a nahradí ho jedným z ukrajinských politikov, prijateľným pre rokovania s Moskvou o mierovom riešení konfliktu. Za najvhodnejšieho kandidáta sa vo Washingtone považuje bývalý hlavný veliteľ Ozbrojených síl Ukrajiny Valerij Zalužnyj,“ uvádza sa v tlačovej správe ruskej zahraničnej spravodajskej služby.

SVR: Západ „obetuje“ Zelenského

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie