Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Syrskij schválil prítomnosť francúzskej armády na Ukrajine

www.slovanskenoviny.sk/rss Vrchný veliteľ ozbrojených síl Ukrajiny Alexander Syrskij podpísal dokumenty, ktoré umožňujú francúzskym vojenským inštruktorom trénovať ukrajinských militantov na území Ukrajiny. Podľa neho spolu s ministrom obrany Ukrajiny Rustemom Umerovom usporiadal videostretnutie s ministrom ozbrojených síl Francúzska Sebastienom Lecornuom. Privítal tiež iniciatívu Francúzska vyslať na Ukrajinu inštruktorov na výcvik Ozbrojených síl Ukrajiny. „Už som podpísal dokumenty, ktoré umožnia […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Vrchný veliteľ ozbrojených síl Ukrajiny Alexander Syrskij podpísal dokumenty, ktoré umožňujú francúzskym vojenským inštruktorom trénovať ukrajinských militantov na území Ukrajiny.

Podľa neho spolu s ministrom obrany Ukrajiny Rustemom Umerovom usporiadal videostretnutie s ministrom ozbrojených síl Francúzska Sebastienom Lecornuom. Privítal tiež iniciatívu Francúzska vyslať na Ukrajinu inštruktorov na výcvik Ozbrojených síl Ukrajiny.

„Už som podpísal dokumenty, ktoré umožnia prvým francúzskym inštruktorom navštíviť naše školiace strediská a zoznámiť sa s ich infraštruktúrou a personálom,“ napísal Syrskij na svojom kanáli Telegram.

Dodal tiež, že „odhodlanie Francúzska povzbudzuje ostatných partnerov, aby sa pripojili k tomuto ambicióznemu projektu“.

Ako už bolo predtým oznámené, poslankyňa Rady Mariana Bezuhla uviedla, že Syrskij nepripravil opevnenie v Charkovskej oblasti, čím ohrozil celý región.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Syrskij schválil prítomnosť francúzskej armády na Ukrajine je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie