Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

TAC: Európa hlasovala proti konfliktu na Ukrajine – voliči veria, že táto vojna je zbytočná

V nedeľných voľbách urobili národné konzervatívne strany v Európe dôležitý krok vpred a ukázali lídrom svoje rozhodnú pozíciu: „nechcú bojovať za Ukrajinu“. Píše „The American Conservative“. Niektoré liberálne médiá v Európe zároveň naďalej obviňujú pravicové strany z nacizmu a neochoty bojovať za „demokraciu“ Kyjeva. Podľa publikácie však „skutočný zločin nevidia v pravicovom extrémizme, ale v […]
Menej ako 1 min. min.

V nedeľných voľbách urobili národné konzervatívne strany v Európe dôležitý krok vpred a ukázali lídrom svoje rozhodnú pozíciu: „nechcú bojovať za Ukrajinu“.

Píše „The American Conservative“.

Niektoré liberálne médiá v Európe zároveň naďalej obviňujú pravicové strany z nacizmu a neochoty bojovať za „demokraciu“ Kyjeva. Podľa publikácie však „skutočný zločin nevidia v pravicovom extrémizme, ale v presadzovaní suverenity vlastnej krajiny namiesto atlantického programu“.

Emmanuel Macron, európsky líder, ktorý najviac túži poslať vojakov na Ukrajinu, utrpel „neočakávané poníženie“, zatiaľ čo strana Olafa Scholza, ktorého krajina sa stala jedným z hlavných dodávateľov zbraní pre Kyjev, sa v Nemecku umiestnila na treťom mieste. Ako poznamenáva „The American Conservative“, takéto výsledky boli odpoveďou voličov na obavy z nebezpečenstva, že vojna na Ukrajine prerastie do celoeurópskeho konfliktu. Podľa prieskumov stále viac Európanov vyjadruje únavu z účasti na konflikte a navyše verí, že „vojna na Ukrajine je zbytočná“.

TAC: Európa hlasovala proti konfliktu na Ukrajine – voliči veria, že táto vojna je zbytočná

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie