Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tak vypadá džihád v Indii: Muslim unesl a konvertoval 15letou dívku, znásilnil ji a hodil pod vlak (video)

Inde je už nějakou dobu směrem od severu tvrdě islamizována, což je také doprovázeno bezpočtem vražd, znásilnění, únosů dívek a násilných konverzí, vypalování hinduistických chrámů a dalších násilných činů ve jménu džihádu. Ovšem podobně jako o neméně alarmujícím násilném džihádu v některých afrických zemích se o situaci v Indii na islamizovaném Západě vůbec nemluví. Občas […]
Menej ako 1 min. min.

Inde je už nějakou dobu směrem od severu tvrdě islamizována, což je také doprovázeno bezpočtem vražd, znásilnění, únosů dívek a násilných konverzí, vypalování hinduistických chrámů a dalších násilných činů ve jménu džihádu.

Ovšem podobně jako o neméně alarmujícím násilném džihádu v některých afrických zemích se o situaci v Indii na islamizovaném Západě vůbec nemluví. Občas jen nějaký pomatený „lidskoprávník“ vyčte indické vládě, že s muslimy nezachází dostatečně v rukavičkách.

Reakcí na výše uvedené násilí je totiž často demolice domu násilníka a jeho příbuzných a jejich vyhnání z daného města. Mnohem tvrdší přístup k muslimům než tomu bylo dříve bylo právě to, co Indy dovedlo k volbě Modího.

V Evropě se o tvrdém údělu Indů, kteří žijí v oblastech pod džihádem, ví jen velmi málo. Medializovány jsou jen ty případy, kdy se násilí dotkne nějakých Evropanů (jako tomu bylo nedávno v případě napadeného španělského páru).

Ovšem případy, jako je ten níže popsaný, se již staly smutnou každodenní realitou Indie pod džihádem. Lze očekávat, že také v Evropě začne – alespoň v některých oblastech – podobného násilí přibývat.

15letá hinduistická dívka šla do školy, když ji zastavil Fariyad Hussain a nabídl jí, že ji do školy odveze.

Místo aby ji vzal do školy, unesl ji. Vzal ji do mešity a před znásilněním ji „konvertoval.“

Poté ji zabil tím, že ji hodil do cesty jedoucímu vlaku, který dívku rozpůlil.

Jen další den pro hinduisty v sekulární Indii.

Míra nelidskosti a krutosti tohoto zločinu by měla přitáhnout celosvětovou pozornost .

Nic z toho se ale neděje. Tato záležitost není pro média zajímavá.

Pachatelem je muslim Fariyad a obětí je hinduistická dívka. Svět se rozhodl tyto zločiny ignorovat, zejména když se zaměřují na mladé nemuslimské dívky nebo je viktimizují.

Média předstírají, že se tyto zločiny nikdy nestaly, což má za následek, že tisíce nevinných hinduistických dívek jsou každoročně v Indii masakrovány ve jménu islámu.

Zároveň mocné a hlasité proislámské instituce splétají vykonstruované příběhy muslimských obětí v Indii a klamou svět, aby uvěřil, že indická pro-hinduistická vláda utiskuje nešťastné uctívače Alláha…

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie