Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Takmer 400 útokov za deň. Pri ruskom ostreľovaní v Záporožskej oblasti zahynuli dvaja ľudia

Najmenej dvaja ľudia zahynuli pri ruskom útoku v Záporožskej oblasti na juhovýchode Ukrajiny a jedna ďalšia osoba utrpela zranenia. Oznámil to vo štvrtok miestny gubernátor Ivan Fedorov, informuje agentúra AFP.   “Muž a žena zomreli v dôsledku nepriateľského ostreľovania,” uviedol Fedorov na platforme Telegrame s tým, že jeden ďalší muž pri útoku utrpel zranenia. Gubernátor dodal, […]
Menej ako 1 min. min.

Najmenej dvaja ľudia zahynuli pri ruskom útoku v Záporožskej oblasti na juhovýchode Ukrajiny a jedna ďalšia osoba utrpela zranenia. Oznámil to vo štvrtok miestny gubernátor Ivan Fedorov, informuje agentúra AFP.  

“Muž a žena zomreli v dôsledku nepriateľského ostreľovania,” uviedol Fedorov na platforme Telegrame s tým, že jeden ďalší muž pri útoku utrpel zranenia. Gubernátor dodal, Rusko vykonalo za posledných 24 hodín 391 útokov na desať ukrajinských obcí.

Od hydiny cez sladkosti až po muníciu. Vojna priniesla na Slovensko prudký nárast biznisu Ukrajincov

Rusko ešte v stredu obvinilo Ukrajinu z toho, že vyslala smerom k Záporožskej jadrovej elektrárni (ZAES) tri kamikadze drony, pri útoku ktorých utrpeli zranenia ôsmi pracovníci elektrárne a boli prerušené dodávky elektrickej energie do neďalekého mesta Enerhodar.

Rusko predvlani nezákonne anektovalo Záporožskú, ale aj Luhanskú, Doneckú a Chersonskú oblasť, hoci tieto ukrajinské územia stále nemá plne pod kontrolou.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie