Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Takto sa zabáva britská aristokracia. Dámy v Ascote oslnili rozprávkovými kreáciami

24.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lana Yatsyuk). Tohtoročný Royal Ascot Ladies‘ Day bol skutočne oslnivou prehliadkou športu a štýlu. O titul hviezdy večera uchádzali celebrity, aristokratky a oddané módne návrhárky. Dámsky styling bol ohromujúci a niektoré modely boli výnimočné. Tohtoročný Royal Ascot Ladies‘ Day bol skutočne oslnivou prehliadkou športu a štýlu.Foto: shutterstock/Lana Yatsyuk Tohtoročný […]
Menej ako 1 min. min.

24.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lana Yatsyuk).

Tohtoročný Royal Ascot Ladies‘ Day bol skutočne oslnivou prehliadkou športu a štýlu. O titul hviezdy večera uchádzali celebrity, aristokratky a oddané módne návrhárky. Dámsky styling bol ohromujúci a niektoré modely boli výnimočné.

Tohtoročný Royal Ascot Ladies‘ Day bol skutočne oslnivou prehliadkou športu a štýlu.
Foto: shutterstock/Lana Yatsyuk

Tohtoročný Deň žien v Royal Ascot bol oslnivou prehliadkou štýlu, sofistikovanosti a rafinovaného pôvabu. Súčasťou tohto kultového podujatia boli ako vždy nielen vzrušujúce dostihy, ale aj veľkolepá módna prehliadka haute couture a pútavé pokrývky hlavy. Dámy rozhodne ohromili všetkých prítomných, od elegantných šiat až po extravagantné klobúky.

Celebrity a aristokrati boli v pokušení robiť módne odkazy na kultové filmy a seriály

Na čele skupiny celebrít bola 67-ročná modelka Jerry Hall, ktorá mala na hlave úžasný čierny fascinátor so sieťovanými detailmi zakrývajúcimi tvár. Zvyšok jej vzhľadu pripomínal Audrey Hepburn vo filme Breakfast at Tiffany’s – žena sa prezentovala perlovým náhrdelníkom, slnečnými okuliarmi vo vzhľade mačacích očí a čiernymi šatami s dĺžkou po kolená.

Princezná Anna a ostatní aristokrati vyzerali fenomenálne. Dámy sa rozhodli pre farby

Štyri mesiace po smrti svojho manžela Toma Kingstona sa k hosťom pripojila lady Gabriella Kingstonová. Prišla v šatách s kvetinovým golierom od Catherine Walker & Co a s módnou kabelkou Bottega Veneta a viezla sa v koči ťahanom koňmi spolu s princeznou Annou a Petrom Phillipsom. Obe dámy vyzerali fenomenálne.

Tento rok sa dámy rozhodli pre farby a béžovú. Slávna herečka spôsobila rozruch

Hlavnými hosťami boli aj rodičia princeznej z Walesu, Carole a Michael Middletonovci, ktorí sa prvýkrát objavili na verejnosti od diagnostikovania rakoviny svojej dcéry. Zara Tindall bola v bavlnených šatách s potlačou od Anny Masony. Ale najväčší rozruch pri príchode vyvolala Elizabeth Hurley v bielych čipkovaných šatách s dlhými rukávmi s vyšívanými kvetmi v hodnote 3 900 libier a klobúkom, ktorý pripomínal prázdny košík na ovocie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

William, George a princezná Charlotte sa po koncerte stretli s Taylor Swift! Princ sa pochválil fotkou (FOTO)

Julia Roberts už nevyzerá ako Vivian z filmu Pretty Woman. Nová farba vlasov v lete 2024

The post Takto sa zabáva britská aristokracia. Dámy v Ascote oslnili rozprávkovými kreáciami appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie