Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Takto sa zbavíte pavúkov vo svojej domácnosti. Nebudú môcť držať krok so svojimi nohami. Všetko, čo potrebujete, je 5 polievkových lyžíc a liter vody

22.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/umaruchan4678). Ako sa zbaviť pavúkov vo vašej domácnosti? Našťastie nemusíte míňať peniaze na drahé chemikálie. Pavúkovce môžete účinne odpudiť pomocou domácich prostriedkov. Postačia vám výrobky z kuchynskej linky. Ako sa zbaviť pavúkov vo vašej domácnosti? Našťastie nemusíte míňať peniaze na drahé chemikálie.Foto: shutterstock/umaruchan4678 Staré príslovie hovorí, že „šťastný domov […]
Menej ako 1 min. min.

22.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/umaruchan4678).

Ako sa zbaviť pavúkov vo vašej domácnosti? Našťastie nemusíte míňať peniaze na drahé chemikálie. Pavúkovce môžete účinne odpudiť pomocou domácich prostriedkov. Postačia vám výrobky z kuchynskej linky.

Ako sa zbaviť pavúkov vo vašej domácnosti? Našťastie nemusíte míňať peniaze na drahé chemikálie.
Foto: shutterstock/umaruchan4678

Staré príslovie hovorí, že „šťastný domov je tam, kde sú pavúky“, ale nie každý s tým súhlasí. Mnohí ľudia sa týchto živočíchov boja, pri pohľade na ne reagujú panicky alebo sa im jednoducho hnusia. Ako sa účinne zbaviť pavúkov? Tu je najlepší spôsob. Je lacný a vy si pri ňom rýchlo vydýchnete.

Čo s pavúkmi v domácnosti? Stačí pár kvapiek. Nastriekajte a oni sa rýchlo odsťahujú

Na Slovensku sa predpokladá výskyt približne 942 druhov pavúkov. Najobľúbenejším je pavúk domáci, ktorý je charakteristický svojím chlpatým telom. Menšie druhy dorastajú do veľkosti 1,2 cm bez nôh, zatiaľ čo väčšie druhy môžu dosahovať až 8 cm. Medzi ďalšie pavúky, ktoré navštevujú naše domácnosti, patrí dlhý pavúk s tenkými nohami, pavúk s krátkymi nohami, pivničný slimák a pavúk tučný, ktorý sa podobá menšej čiernej vdove.

Ak vás zaujíma, ako sa zbaviť pavúkov vo vašej domácnosti, vyskúšajte túto metódu. Stačí, ak siahnete po kyseline citrónovej. Zmiešajte štyri až päť polievkových lyžíc s litrom vody a premiešajte, potom postriekajte miesta, kde vidíte pavúky – okná, parapety a rohy za nábytkom. Zápach kyseliny je pre nich veľmi nepríjemný a určite sa z vášho bytu rýchlo odsťahujú.

Ak vás zaujíma, ako sa zbaviť pavúkov vo vašej domácnosti, vyskúšajte túto metódu. Stačí, ak siahnete po kyseline citrónovej. Zmiešajte štyri až päť polievkových lyžíc s litrom vody a premiešajte, potom postriekajte miesta, kde vidíte pavúky – okná, parapety a rohy za nábytkom.
Foto: shutterstock/Christine Bird

Čo pavúky nenávidia? Tu je niekoľko účinných spôsobov, ako ich odradiť. Zbavte sa problému rýchlo

Kyselina citrónová nie je jediný trik, ako sa zbaviť nepríjemných návštevníkov. Ak ju nemáte po ruke, vyskúšajte iné domáce metódy.

Škorica vydáva intenzívny a pre pavúky nepríjemný zápach. Posypte ju do malých nádob a rozmiestnite na miestach, kde sa objavujú.

Mäta bude pôsobiť odstrašujúco a dráždivo. Pridajte päť kvapiek mätového esenciálneho oleja do pohára vody, nalejte zmes do fľaše s rozprašovačom a postriekajte rohy a zákutia.

Gaštany sú prírodným odpudzovačom pavúkov. Rozmiestnite ich po celom dome a získate nielen krásnu dekoráciu, ale aj odoženiete škodcov.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

8 zvykov, ktorými priťahujete pavúky do domu či bytu. Čo by ste mali zmeniť?

Nasaďte si gumenú rukavicu a nastriekajte lakom na vlasy. Jednoduchý patent vám uľahčí život

The post Takto sa zbavíte pavúkov vo svojej domácnosti. Nebudú môcť držať krok so svojimi nohami. Všetko, čo potrebujete, je 5 polievkových lyžíc a liter vody appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie