Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Takto vás váš anjel strážny varuje pred nebezpečenstvom. 6 signálov, na ktoré si treba dávať pozor

31.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuuterstock/izzzy71). Vyznávači kresťanského náboženstva veria, že každý má svojho anjela strážneho, ktorý nad nami bdie a snaží sa nás nasmerovať na správnu cestu vysielaním rôznych signálov a podnetov. Každý má svojho anjela strážneho, ktorý nad nami bdie a snaží sa nás nasmerovať na správnu cestu vysielaním rôznych signálov a […]
Menej ako 1 min. min.

31.3.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shuuterstock/izzzy71).

Vyznávači kresťanského náboženstva veria, že každý má svojho anjela strážneho, ktorý nad nami bdie a snaží sa nás nasmerovať na správnu cestu vysielaním rôznych signálov a podnetov.

Každý má svojho anjela strážneho, ktorý nad nami bdie a snaží sa nás nasmerovať na správnu cestu vysielaním rôznych signálov a podnetov.
Foto: shuuterstock/izzzy71

Postava strážcu, duchovného sprievodcu, sa vyskytuje v rôznych vierach a kultúrach a líši sa aj názvom. Závisí to vo veľkej miere od zemepisnej šírky a prevládajúceho náboženstva. Napríklad v sumerskej kultúre sa hovorilo o strážnych duchoch, zatiaľ čo v budhizme sa táto bytosť označovala ako Bódhisattva, Boh strážca alebo Pra Budha.

Podľa kresťanskej viery anjel strážny nemôže zasahovať do slobodnej vôle, ktorá je človeku daná – podľa Biblie -, ale môže nám posielať jemné varovné signály a naznačovať vhodné životné riešenia. Hneď na začiatku však treba spomenúť, že takéto presvedčenia treba brať s rezervou a odstupom. Pre historikov a teoretikov predstavujú bohatý zdroj poznatkov o minulých spoločnostiach, ale dnes sa s nimi zaobchádza skôr v kategórii povier z minulosti.

Anjel strážny vám posiela signály, aby vás zviedol z nesprávnej cesty.
Foto: shutterstock/nevodka

Anjel strážny vám posiela tieto signály, aby vás zviedol z nesprávnej cesty

Opakujúce sa sny – ak vás pravidelne prenasleduje tá istá zápletka snov, oplatí sa na ňu bližšie pozrieť a analyzovať ju. Pokúste sa uhádnuť posolstvo, ktoré sen prináša.

Nič sa vám nedarí a nič nejde podľa plánu – ak sa vám rúcajú plány, nič nevychádza, je lepšie sa na chvíľu zastaviť a zamyslieť sa nad svojím správaním. Možno je to signál od vášho anjela strážneho, že „toto nie je správna cesta“.

Predtucha, že niečo nie je v poriadku – intuíciu by sme nemali ignorovať, pretože podľa viery práve prostredníctvom nej s nami môže komunikovať Anjel strážny. Aj keď je zdanlivo všetko v poriadku a nie je dôvod na obavy, ale napriek tomu pociťujete úzkosť a neistotu zo situácie – potom stojí za to zvážiť, či to nie je signál pred nebezpečenstvom.

Predtucha, že sa niečo môže stať – Podobne ako vyššie uvedené, hoci oveľa intenzívnejšie, viac znepokojujúce a skutočný pocit, že sa stane niečo zlé.

Varovania od iných – Anjeli strážni môžu hovoriť aj prostredníctvom iných ľudí a snažiť sa vás nasmerovať na správnu cestu. Môžete napríklad stretnúť človeka úplne náhodne, prvýkrát v živote a počuť od neho niečo, čo úplne zmení váš život alebo spôsobí, že nebudete môcť dostať z hlavy určitú myšlienku.

Náhle choroba – náhle ochoriete, prechladnute a na týždeň ostanete doma? Podľa niektorých názorov to môže byť aj práca anjela strážneho, ktorý sa nás snaží udržať doma a chráni nás pred nebezpečenstvom – napr. nehodou, nešťastným sledom udalostí, zlým rozhodnutím alebo konaním iných ľudí.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tieto znamenia zverokruhu majú šiesty zmysel. Vďaka ich brilantnej intuícii je pre nich život oveľa jednoduchší

Obracajte sa k nim každý deň. Poskytujú šťastie, zdravie a peniaze

The post Takto vás váš anjel strážny varuje pred nebezpečenstvom. 6 signálov, na ktoré si treba dávať pozor appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie