Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Takýto znak na dlani majú vyvolení. Kde hľadať tajomnú líniu Venuše? Zistite, čo znamená

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikki Zalewski). Venušinu líniu na vnútornej strane ruky má len malá skupina ľudí. Sú to vyvolení, ktorí sa vyznačujú výnimočnými schopnosťami. Prečo je táto línia taká výnimočná? Kde ju hľadať? Kde hľadať tajomnú líniu Venuše? Foto: shutterstock/Nikki Zalewski Chiromantia je umenie čítať z otvorenej dlane a predvídať osud človeka. […]
2 min.

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Nikki Zalewski).

Venušinu líniu na vnútornej strane ruky má len malá skupina ľudí. Sú to vyvolení, ktorí sa vyznačujú výnimočnými schopnosťami. Prečo je táto línia taká výnimočná? Kde ju hľadať?

Kde hľadať tajomnú líniu Venuše?
Foto: shutterstock/Nikki Zalewski

Chiromantia je umenie čítať z otvorenej dlane a predvídať osud človeka. Skúma sa nielen tvar, ale aj vnútro, teda kopčeky, čiary a znaky. Nejde o nový fenomén, pretože ľudia už pred 5 000 rokmi verili, že ruky sú osobitnou časťou tela a sú odrazom osobnosti človeka.

Čo znamená línia Venuše? Zistite, či ju máte na dlani. Ak áno, patríte medzi vyvolených

Chiromantia bola najpopulárnejšia v Egypte, Číne a Indii a do Európy sa dostala v 15.storočí. Veštenie z ruky vychádza zo základného princípu, že ľavá ruka je odrazom pocitov a emócií, zatiaľ čo pravá ruka hovorí o životných skúsenostiach. Tí, ktorí skúmajú ruky, venujú pozornosť priesečníkom čiar, ich hrúbke a analyzujú menšie znaky vedľa nich.

Venušinu líniu na dlani má len málokto. Nachádza sa pod prostredníkom a prstenníkom a môže byť na ľavej alebo pravej ruke. Zaujímavé je, že ju nemusíme mať od narodenia, pretože sa môže objaviť v priebehu rokov. Čo to znamená? Ľudia, ktorí ju majú, sa považujú za jemné duše. Majú veľa empatie, náklonnosti a pochopenia pre druhú osobu.

Venušina línia sa nachádza pod prostredníkom a prstenníkom a môže byť na ľavej alebo pravej ruke.
Foto: pexels.com/Pixabay

Čo znamená línia Venuše? Aký je jej význam? Majú ju len výnimoční ľudia

Línia Venuše na ľavej ruke je charakteristická pre ľudí, ktorí radi pomáhajú druhým, ale majú aj vysoko vyvinutú intuíciu a schopnosť čítať emócie a správanie druhého človeka. Často sú to aj filozofickí myslitelia a snílkovia. Ľudia, ktorí majú líniu Venuše na pravej ruke, majú dušu umelca a vyznačujú sa veľkou tvorivosťou. Sú otvorení, ale aj veľmi citliví a vedia sa ľahko uraziť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Najsebavedomejšie znamenia zverokruhu. Často sú namyslené

Tieto znamenia zverokruhu sú najlepšími vodičmi medzi ženami. Patríte medzi ne aj vy?

The post Takýto znak na dlani majú vyvolení. Kde hľadať tajomnú líniu Venuše? Zistite, čo znamená appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie