Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Tampa ukončila deväťzápasovú sériu, Erik Černák sa vrátil do zostavy

Hokejisti Tampy Bay prehrali v noci na utorok v zámorskej NHL s Detroitom 2:4 a ukončili deväťzápasovú bodovú šnúru. Slovenský obranca Erik Černák sa po treste za vynechanie tímového mítingu vrátil do zostavy Lightning, počas 18:15 minút na ľade si pripísal plusový bod a rozdal šesť bodyčekov. Pittsburgh uspel na ľade New Yorku Rangers 5:2 […]
Menej ako 1 min. min.

Hokejisti Tampy Bay prehrali v noci na utorok v zámorskej NHL s Detroitom 2:4 a ukončili deväťzápasovú bodovú šnúru. Slovenský obranca Erik Černák sa po treste za vynechanie tímového mítingu vrátil do zostavy Lightning, počas 18:15 minút na ľade si pripísal plusový bod a rozdal šesť bodyčekov.

Pittsburgh uspel na ľade New Yorku Rangers 5:2 aj vďaka dvom gólom a asistencii Sidneyho Crosbyho, kapitán Penguins už 19. sezónu v rade dokončí s priemerom aspoň bod na zápas, čím vyrovnal ligový rekord Wayna Gretzkého.

Víťazný gól Red Wings strelil 2:40 min pred koncom David Perron, Dylan Larkin a J.T. Compher zaznamenali po dve asistencie. Detroit zastavil štvorzápasovú sériu prehier a bodovo sa vyrovnal Washingtonu, ktorý si drží vo Východnej konferencii druhú voľnú kartu do play off. Odohral však o dva zápasy viac ako súper.

Crosby potiahol tromi bodmi (2+1) Pittsburgh za triumfom nad domácimi Rangers. Na tohtosezónnom konte má 82 bodov (37+45), takže s určitosťou bude mať v tomto ročníku aspoň bod na zápas. Jeho spoluhráč Bryan Rust pomohol k víťazstvu dvomi gólmi.

Líder tabuľky strelcov Auston Matthews strelil už 61. a 62 gól v sezóne, pridal aj jednu asistenciu a výrazne sa tak podieľal na triumfe Toronta nad Floridou 6:4. S 62 presnými zásahmi v jednom ročníku si zlepšil osobné maximum.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie